[Referentiecase Rupro Beheer]

Referentiecase

Rupro Beheer

Rupro Beheer
[Rupro Beheer]

Uitgebreide IT-scan bracht veel in kaart van de IT-omgeving.

[Referentiecase Rupro Beheer]

“Het was best schrikken; de resultaten van de IT-scan”, zegt Alfred van Olst, die als financieel directeur verantwoordelijk is voor de IT-systemen bij Rupro Beheer. Solvisoft stelde een gedetailleerd plan van aanpak op en bracht de IT-infrastructuur op het gewenste professionele niveau.

Rupro Beheer is de laatste tijd hard gegroeid. De groep – actief in verkoop en service van werkplaatsinrichting en consumables voor automobielbedrijven en verkoop en service van transportbanden en gerelateerde producten voor industriële bedrijven – verviervoudigde de afgelopen tien jaar in omvang, vooral door een aantal overnames. Dat leidde tot groeistuipen in de IT-infrastructuur, en de vorige IT-partner kon het niet meer bijbenen. Financieel directeur Alfred van Olst besloot contact op te nemen met Solvisoft, waarmee hij al eens eerder had kennisgemaakt.

De uitkomsten van de IT-scan waren best schokkend.

Om te beginnen bracht Solvisoft met een uitgebreide scan in kaart hoe de IT-omgeving van Rupro Beheer erbij stond. “Daar kwamen best schokkende dingen uit naar voren”, herinnert Van Olst zich. “De netwerkverbinding met andere vestigingen was niet zoals het hoort, en de inrichting van onze servers was ongestructureerd. Het ergste was nog wel dat er al maandenlang geen back-ups waren gemaakt, daar hebben we...

Bekijk hier de volledige klantcase van Rupro Beheer.

Veilig online?

[Veilig online?]

Doe de cybersecurity test.

Naar de test