[Modern werkplekbeheer]

Modern werkplekbeheer

[Modern werkplekbeheer]

Werkplekbeheer zonder zorgen

Tegenwoordig is thuiswerken meer de regel dan de uitzondering. Daarvoor is het nodig om voor elke medewerker een passende werkomgeving in te richten en te beheren, zodat het hen aan niets ontbreekt bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Gebruiker staat centraal

Voor ons is modern werkplekbeheer o.a. het installeren van hard- en software, onderhoud, beveiliging, (virtueel) desktopmanagement en het oplossen van storingen. Maar dan wel volledig ingericht vanuit de gebruiker. Zo hebben medewerkers zowel op kantoor, maar ook thuis en onderweg, alle software, applicaties, data en randapparatuur tot hun beschikking om probleemloos te kunnen werken.

Microsoft Office 365 voor de moderne werkplek

Bij veel organisaties is een werkplek al lang geen vaste, fysieke locatie meer. Met behulp van ICT werken we op verschillende tijden, plaatsen en apparaten. Digitale technologieën en tools als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint bieden volop kansen om soepel samenwerken te faciliteren. Met Office 365 is actuele informatie altijd binnen handbereik en samengebracht op één plek. Zo kunnen medewerkers gewoon samenwerken, ongeacht hun locatie.

Maximaal gemak, minimale risico's

Bij werkplekbeheer hoort ook een goede beveiliging van uw bedrijfsinformatie. Naast dat een moderne werkplek is ingericht vanuit de wensen en behoeften van de gebruiker, verliezen we digitale beveiliging niet uit het oog. Uw medewerkers hebben daarom eenvoudig toegang tot de benodigde bedrijfsapplicaties, documenten en gegevens, maar we zorgen ook voor de juiste toegangsrechten en nieuwste beveiligingstechnieken om virussen en hackers buiten de deur te houden.

Desktop-virtualisatie voor efficiënt werkplekbeheer

In plaats van elke werkplek afzonderlijk te beheren, kunt u ook applicaties, data en persoonlijke instellingen centraal opslaan met desktop-virtualisatie. Iedere werknemer werkt dan vanaf een virtuele desktop in plaats vanaf een lokale pc. Werkplekbeheer wordt hierdoor nog efficiënter en flexibeler. Installaties en updates worden vanaf een centrale server geïmplementeerd met minimaal productiviteitsverlies. Bovendien is uw data goed beveiligd door de scheiding van applicaties, besturingssystemen en apparatuur.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op