[Whitepaper overzicht E-Commerce]

Whitepaper overzicht E-Commerce

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[Whitepaper overzicht E-Commerce]

Hier vindt u relevante whitepapers en onderzoeksrapporten over over een groot aantal E-Commerce thema's. Door de enorme groei die E-Commerce doormaakt zakelijk is het van belang bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

 


B2B E-Commerce Trends om in de gaten te houden
Er zijn allerlei trends gaande die het bedrijfsleven zullen beïnvloeden, ook op het gebied van B2B E-Commerce. Hierbij moeten we denken aan externe digitale marktplaatsen, omnichannel-verkopen, de kans op datalekken en duurzaamheid uitdagingen. Belangrijke trends waar bedrijven rekening mee moeten houden in hun strategieën. Benieuwd welke trends er voor uw organisatie kunnen spelen?

Lees meer

 


E-Commerce voor maakbedrijven whitepaper
Wist u dat uit onderzoekt blijkt dat 79% van de bedrijven binnen de maakindustrie een onvoldoende scoort op nieuwe technologieën waaronder E-commerce. De maakindustrie wordt ook wel gekscherend de papierfabriek genoemd. Waar binnen andere branches E-Commerce al een ingeburgerd begrip is, is dit binnen de maakindustrie nog relatief nieuw. De overstap van papier naar digitaal is voor veel bedrijven een lastige stap, aangezien digitalisering vraagt om veel kennis rondom processen en digitale systemen.

Lees meer

 


E-Commerce voor de groothandel whitepaper
Wist u dat de afgelopen 12 maanden maar liefst 48% van de zakelijke inkopers een online bestelling heeft geplaatst of goedgekeurd? E-Commerce is niet meer weg te denken uit onze economie. Trends en ontwikkelingen, zoals COVID-19, vragen om een snelle digitalisering van de B2B-sector. Waar in 2018 44% van de groothandels een e-commerceplatform had, is dit in 2020 gestegen naar 68%. Een goede omnichannelstrategie bepaalt uw succes als groothandel en een webshop kan dan zeker niet ontbreken.

Lees meer

 


OCI Whitepaper
OCI-koppelingen tussen afnemer en leverancier worden steeds populairder o.a. vanwege de enorme tijdsbesparing voor beide partijen. OCI staat voor Open Catalogue Interface en zorgt voor de integratie van een inkoopsysteem en webshop. Uw afnemers hoeven bestellingen niet meer handmatig in te voeren, maar krijgen vanuit het ERP direct toegang tot uw webshop.

Lees meer

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op