[ICT-beheer uitbesteden]

ICT Beheer uitbesteden

[ICT-beheer uitbesteden]

Zorgeloos ICT uitbesteden

Uw IT-omgeving vormt de ruggengraat van uw dagelijkse bedrijfsprocessen. We begrijpen dat u misschien een beetje huiverig bent om zulke belangrijke processen, zoals het onderhoud en beheer van uw IT, uit te besteden. Toch willen we u meenemen in de voordelen van volledige IT-ondersteuning door een specialist, zodat u elke dag bent verzekerd van een optimaal draaiende IT-omgeving.

24/7 proactief ICT-beheer

Onder ICT-beheer verstaan we o.a. de zorg voor uw hardware, software, beveiliging, support en onderhoud. Het is onmogelijk om zelf uw IT-omgeving dag en nacht in de gaten te houden, daarom kunt u bouwen op ons team van servicegerichte IT-specialisten en proactieve monitoring. Wanneer er onverhoopt iets misgaat, dan detecteren wij dit direct. Vaak lossen we incidenten op afstand meteen op, maar mocht het nodig zijn, dan komen we vanzelfsprekend bij u langs. Zo kan uw organisatie zonder of met slechts beperkte hinder gewoon doordraaien.

Vast aanspreekpunt voor uw ICT-beheer

Heeft u bij problemen geen zin om minutenlang te wachten, totdat u eindelijk een Engelstalige Microsoft-medewerker aan de lijn krijgt bij Windows-problemen? Dat begrijpen we als geen ander. Iedere klant heeft daarom bij ons een vast technisch aanspreekpunt: een helpdeskmedewerker die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Incidenten worden direct aangepakt met een adequate oplossing en u bespaart tijd en uitleg.

Aanvulling op huidige IT-kennis

Voor eigen IT-beheerders is het lastig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beheer en onderhoud. Dat kost ook nog eens veel tijd. Het is prettig wanneer u die kennis kunt inhuren, toch? Wij hebben IT-specialisten die al jaren in het vak zitten en met de nieuwste technologieën werken. Zij houden trends en technologische ontwikkelingen scherp in de gaten en adviseren u, zodat u uw IT-systemen nog efficiënter en toekomstgerichter kunt inrichten.

Kosten ICT-beheer uitbesteden

U kunt ervoor kiezen om het beheer van uw IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Voor ons maakt het niet uit of uw organisatie honderden of slechts enkele medewerkers heeft: u krijgt altijd een passende oplossing voor uw ICT-beheer voor een vast maandbedrag. Transparant, voorspelbaar en altijd volledig afgestemd op uw wensenpakket.

Download direct gratis onze Phishing whitepaper

[Download direct gratis onze Phishing whitepaper]

Download