[ICT-beheer uitbesteden]

ICT Beheer uitbesteden

Vertrouwd door 100+ klanten

ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
[ICT-beheer uitbesteden]

Zorgeloos ICT uitbesteden

Uw ICT-omgeving vormt de ruggengraat van uw dagelijkse bedrijfsprocessen en een goede inrichting van de omgeving draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit. We begrijpen dat u misschien een beetje huiverig bent om zulke belangrijke processen, zoals het onderhoud en beheer van uw ICT, uit te besteden. Toch willen we u meenemen in de voordelen van volledige ICT-ondersteuning door een specialist, zodat u elke dag bent verzekerd van een optimaal draaiende ICT-omgeving.

24/7 proactief ICT-beheer

Onder ICT-beheer verstaan we o.a. de zorg voor uw hardware, software, beveiliging, support en onderhoud. Het is onmogelijk om zelf uw ICT-omgeving dag en nacht in de gaten te houden, daarom kunt u bij het uitbesteden van uw ICT-beheer rekenen op  ons team van servicegerichte IT-specialisten en onze proactieve monitoring oplossing. Wanneer er onverhoopt iets dreigt mis te gaan, dan detecteren wij dit direct. Niet voor niets stellen we onze parameter zo in dat we op voorhand al kunnen ingrijpen. Vaak lossen we incidenten op afstand meteen op, maar mocht het nodig zijn, dan komen we vanzelfsprekend bij u langs. Zo kan uw organisatie zonder of met slechts beperkte hinder gewoon doordraaien. Een geruststellende gedachte wanneer u uw ICT-omgeving gaat uitbesteden.

 

Vraag nu een it scan aan

 

Vast aanspreekpunt voor uw ICT-beheer

Bij problemen heeft u ongetwijfeld geen zin om minutenlang te wachten. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u lang in de wacht staat voordat u eindelijk een Engelstalige Microsoft-medewerker aan de lijn krijgt bij Windows-problemen. Wij begrijpen als geen ander dat dit heel vervelend is.

Gaat u uw ICT-beheer uitbesteden en wij gaan deze beheren, dan krijgt u een vast technisch aanspreekpunt: niet een eerstelijns helpdeskmederwerker die in veel gevallen uw vraag moet escaleren naar zijn tweedelijns collega, maar een technische onderlegde helpdeskmedewerk die bekend is met uw organisatie en uw ICT-omgeving. Incidenten worden direct aangepakt met een adequate oplossing. Hierdoor verkleinen wij het risico dat uw omgeving niet meer naar behoren draait en dat uw medewerkers geen hinder ondervinden van de problemen. Uw ICT-beheer uitbesteden bespaart u tijd en hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken.

Aanvulling op huidige IT-kennis

Voor eigen interne IT-beheerders kan het lastig zijn om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beheer en onderhoud. Dat kost ook nog eens veel tijd. Daarnaast heeft een interne ICT-beheer ook recht op vakantie of is soms wel eens ziek. Het is prettig wanneer u die kennis kunt inhuren of een eventueel vangnet bij afwezigheid heeft. Wij hebben IT-specialisten die al jaren in het vak zitten en met de nieuwste technologieën werken. Zij houden trends en technologische ontwikkelingen scherp in de gaten en adviseren u, zodat u uw ICT-systemen nog efficiënter en toekomstgerichter kunt inrichten. Wanneer u uw ICT-beheer gaan beheren, verzekeren wij u dat uw ICT-omgeving in goede handen is.

Kosten ICT-beheer uitbesteden

Het uitbesteden van uw ICT-beheer biedt u de mogelijkheid om de complexiteit van uw ICT-omgeving effectief te beheren, ongeacht de omvang van uw organisatie. Of uw organisatie honderden medewerkers kent of bestaat uit slechts enkele werknemers, wij streven ernaar om altijd een oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften. Denk bijvoorbeeld ook aan modern werkplekbeheer en werken in de cloud.

Gaat u uw ICT-beheer uitbesteden, dan kunt u profiteren van een transparante, voorspelde kostenstructuur, waarbij u een vast maandbedrag betaalt voor uw ICT-beheer. Deze aanpak zorgt ervoor dat u de financiële aspecten van uw ICT-beheer nauwkeurig kunt plannen en beheren, terwijl u tegelijkertijd genoeg van een volledig op maat gemaakte service die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Op deze manier kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, terwijl zij zorgen voor de zorgvuldige beheer van uw ICT-infrastructuur.

 

Vraag nu een IT security scan of een phishing test aan!

Download direct gratis onze Phishing whitepaper

[Download direct gratis onze Phishing whitepaper]

Download