[Referentiecase Arcus Group]

Referentiecase

Arcus Group

Arcus Group
[Arcus Group]

Ruim 13.000 roestvrijstalen producten te bestellen via de E-OPS webshop.

[Referentiecase Arcus Group]

Arcus Group is een toonaangevende groothandel in roestvrijstalen buizen, flenzen en fittingen. Zij leveren uit voorraad aan o.a. de chemische, offshore- en voedingsmiddelenindustrie. De geleverde producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen, omdat er gassen en/of vloeistoffen onder druk door getransporteerd worden. Om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Arcus nu een gloednieuw online klantportaal. Afnemers kunnen via het portaal hun producten op maat bestellen, inclusief bijbehorend kwaliteitscertificaat. Met de webshop is Arcus een van de voorlopers in hun branche.

B2B Webshop Arcus

“We hadden alleen een verouderde website”, vertelt Chris Wagemakers, e-commerce coördinator bij Arcus. “En geen webshop of e-commercestrategie. Terwijl er in onze branche klanten zijn die ‘s ochtends hun e-mailprogramma opstarten en daarna meteen de webshop van onze concurrent. Zo ingeburgerd is die handeling."

Online is niet meer weg te denken uit deze tijd en ook wij konden niet meer achterblijven.

bovendien is e-commerce de core-business van Solvisoft en zijn zij visueel ook sterk.”> Het resultaat: een gloednieuwe webshop met ruim 13.000 producten. Inclusief diverse filteropties om specifieke producten te zoeken. “Onze webshop noemen we trouwens liever ons klantportaal”, geeft Wagemakers aan. “Wat we bieden is namelijk meer dan alleen...

Bekijk hier de volledige klantcase van Arcus Group.

Download direct gratis onze E-commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download