[Over Solvisoft banner]

Wie zijn wij?

Over Solvisoft

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[Over Solvisoft]

Ons verhaal

Wij snappen IT en begrijpen als geen ander welke cruciale rol automatisering speelt in de bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om een gloednieuwe webshop of stabiele en beveiligde IT-infrastructuur, onze mensen werken met passie en plezier aan uw vraagstukken.

We delen onze technische kennis en ervaring op het gebied van E-Commerce en IT-omgevingen met ondernemers en bieden hen een gestandaardiseerde digitale oplossing die helpt hun businessuitdagingen om te zetten naar kansen. Dit doen we door te luisteren naar de wensen en ambities van onze klant. We zorgen ervoor dat onze digitale oplossingen veilig en toekomstbestendig zijn en bouwen daarmee aan een duurzame relatie met onze klant. Dit met als doel beide succesvol te zijn én te blijven.

Innovatief in E-Commerce

In een markt met veel concurrentie staan de marges van handels- en productiebedrijven onder druk. Wij helpen onze klanten online zichtbaar te zijn met innovatieve en schaalbare webshop-oplossingen. Met E-OPS bieden wij een branchespecifieke webshop met relevante modules, welke modulair op te bouwen zijn zodat er op ieder moment voldaan kan worden aan de hoge eisen van de klant. Hierbij streven wij ernaar om onze klanten succesvoller en efficiënter te maken. Om dit waar te kunnen maken blijven we ons product vanuit de speerpunten gedrevenheid en ondernemerschap continue doorontwikkelen. Onze klanten hebben daar nu en in de toekomst profijt van.

Sterk in hosting, beheer & security

Een goede IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van elk bedrijf. Omgevingen die niet beschikbaar zijn, kosten handenvol geld. Wij maken ons sterk voor uw bedrijfscontinuïteit én databeveiliging, zonder uw medewerkers te hinderen in het gebruiksgemak en hun werkzaamheden. Met onze duurzame hosting-, beheer- & securitydiensten nemen we u een hoop zorgen uit handen.

De nieuwste technologie voor elk bedrijf

Uniek is dat we onze kennis, ervaring en geavanceerde bedrijfssoftware niet alleen beschikbaar stellen voor grote internationale klanten, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Al onze klanten hebben immers behoefte aan een goed werkende IT-infrastructuur en professionele en betaalbare software-oplossingen. We laten ons periodiek informeren over de laatste ontwikkelingen door onze A-partners op het gebied van E-Commerce en IT-beheer. Dit doen we zodat we altijd een passende advies of oplossing kunnen bieden.

Betrokken en betrouwbaar

Vanuit professionaliteit en betrokkenheid zijn we een betrouwbare digitaliseringspartner. Hierbij is ons streven te bouwen aan een duurzame relatie. We evalueren periodiek met onze klanten om te weten wat er speelt en wat hun ambities zijn en stemmen hier onze producten en dienstverlening op af. We werken alleen met A-merken om onze doelstellingen te kunnen realiseren op het gebied van IT-oplossingen. Daarnaast bieden we een vast aanspreekpunt tijdens het project en de contractperiode. Hierdoor kunnen onze klanten hun IT-zaken met een gerust hart uit handen kunnen geven aan onze professionals.

Onze mensen

Wij zijn trots op onze mensen: stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Of het nu gaat over development, IT-support of engineering, onze verkopers en projectmanagers kennen uw branche en daarmee ook uw uitdagingen. Samen vormen we een hecht team en bouwen we met z’n allen aan persoonlijke en professionele groei en het succes van Solvisoft. Elke dag weer en al ruim 15 jaar lang.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op