[Over Solvisoft banner]

Wie zijn wij?

Over Solvisoft

[Over Solvisoft]

Ons verhaal

Wij snappen IT en begrijpen als geen ander welke cruciale rol automatisering speelt in de bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om een gloednieuwe webshop of stabiele en beveiligde IT-infrastructuur, onze mensen werken met passie en plezier aan uw vraagstukken.

Innovatief in e-commerce

In een markt met veel concurrentie staan de marges van groothandels en productiebedrijven onder druk. Wij helpen onze klanten online zichtbaar te zijn met innovatieve en schaalbare webshop-oplossingen. Met E-OPS bieden we u een branchespecifieke webshop met relevante modules, zodat u kunt voldoen aan de hoge eisen van uw klant.

Sterk in hosting, beheer & security

Een goede IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van elk bedrijf. Omgevingen die niet beschikbaar zijn, kosten handenvol geld. Wij maken ons sterk voor uw bedrijfscontinuïteit én databeveiliging, zonder uw medewerkers te hinderen in het gebruiksgemak en hun werkzaamheden. Met onze duurzame hosting-, beheer- & securitydiensten nemen we u een hoop zorgen uit handen.

De nieuwste technologie voor elk bedrijf

Uniek is dat we onze kennis, ervaring en geavanceerde bedrijfssoftware niet alleen beschikbaar stellen voor grote internationale klanten, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Al onze klanten hebben immers behoefte aan een goed werkende IT-infrastructuur en professionele en betaalbare software-oplossingen.

Onze mensen

Wij zijn trots op onze mensen: stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied of het nu gaat over development, IT-support of engineering. Onze verkopers en projectmanagers kennen uw branche en daarmee ook uw uitdagingen. Samen vormen we een hecht team en bouwen we met z’n allen aan persoonlijke en professionele groei en het succes van Solvisoft. Elke dag weer en al ruim 15 jaar lang.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op