E-OPS PIM
[E-OPS PIM]

PIM (Product Information Management) 

Gebruik de kracht van productinformatie en creëer geweldige e-commerce-ervaringen

[E-OPS PIM]

PIM is een afkorting voor: Product Information Management

Gebruik de kracht van productinformatie en creëer geweldige e-commerce-ervaringen. PIM syteem staat voor Product Information Management Systeem. Met onze E-ops PIM systeem oplossingen helpen we bedrijven om een grote hoeveelheid complexe productinformatie te hanteren en deze gegevens efficiënt in te zetten. 

Het PIM systeem is veelal geïntegreerd in andere systemen van een bedrijf: ERP, PLM, leveranciersgegevens, b2b webshops, CMS, catalogi etc. E-OPS kan gebruikt worden als PIM en staat centraal voor de content die niet aanwezig is in het ERP.

Wat kan ik met het E-ops PIM systeem?

Binnen het PIM systeem van E-OPS kunnen gebruikers gemakkelijk artikelinformatie beheren, zoals artikelcodes, klantspecifieke codes, en de verpakkingseenheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om documenten en afbeeldingen toe te voegen en deze te koppelen aan diverse pagina's en artikelen. 

Bij elk artikel kunnen specificaties, filters, omschrijvingen en zelfs talen zoals Nederlands, Engels en Frans worden toegevoegd. Gebruikers kunnen ook up- en cross-sell opties beheren, evenals verplichte kosten zoals palletkosten. Er wordt rekening gehouden met producten die in diverse variaties, zoals kleur en maat, beschikbaar zijn. Ook branchespecifieke velden zoals EAN-codes kunnen worden geïntegreerd en het is mogelijk om de bill of material module toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om retourzendingen beter te organiseren met de return merchandise authorization.

Voor degenen die meerdere webshops willen beheren, biedt E-OPS een omgeving waarin verschillende shops dezelfde productlijn kunnen delen, zelfs als ze verschillende lay-outs hebben. De structuur van de webshop kan worden beheerd via categorieën en groepen. Een van de krachtige functies is de mogelijkheid om content te importeren en exporteren, waardoor in bulk extra content kan worden toegevoegd. Dit geldt ook voor klantspecifieke assortimenten en batch-updates. Zoekterm synoniemen kunnen worden toegevoegd om het zoeken te vergemakkelijken.

Verder kunnen gebruikers SEO-teksten optimaliseren en pagina's doorlinken naar verschillende talen. Artikelen kunnen worden gekoppeld aan bekende merken, en er zijn integraties beschikbaar met ERP-systemen en externe databases zoals EZ Base en ETIM. Tot slot kunnen datafeeds worden geëxporteerd voor externe advertentieplatformen zoals Google Shopping.
 

Solvisoft als partner voor het product information management systeem

Bij Solvisoft geloven we dat succes in E-commerce b2b begint met goed product information management systeem. Onze oplossingen zijn ontworpen om een organisatie te ondersteunen en te laten groeien. We zorgen ervoor dat het soepel draait, terwijl u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelen.

Waar wacht u nog op, neem vandaag contact op zodat we samen het gesprek aan kunnen gaan over PIM systeem oplossingen. Samen zoomen we in op de huidige infrastructuur, welke wensen u heeft en lichten we de diverse mogelijkheden toe. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Solvisoft voor uw bedrijf kan betekenen. Als het gaat om een product information management systeem is Solvisoft de partner die uw onderneming nodig heeft. Met onze uitgebreide mogelijkheden zet u een stap vooruit. Kies voor de beste partij en laat uw bedrijf veilig groeien met Solvisoft.

 

Gratis demo

[Gratis demo]

Benieuwd naar de B2B E-commerce mogelijkheden van Solvisoft? Vraag dan vrijblijvend een E-OPS demo aan.
Onze E-commerce adviseurs laten het platform zien en beantwoorden graag uw vragen. 

Vraag nu een Gratis Demo aan