[ERP integratie]

ERP-integratie

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[ERP integratie]

Integratie van webshop en ERP

Gegevens als voorraadindicatie, productprijzen en specificaties zijn onmisbaar op uw webshop. Maar het is onmogelijk deze informatie steeds handmatig aan te passen wanneer u een productcatalogus hebt die bestaat uit duizenden artikelen. Bovendien is informatie snel verouderd en zal uw webshop dan nooit realtime voorraden of prijzen tonen. Daarom is een koppeling met uw ERP-systeem noodzakelijk om uw webshop een integraal onderdeel te maken van uw bedrijfsprocessen.

Realtime en persoonlijke voorraad- en prijsinformatie

Klanten willen weten of een product op voorraad is, hoe lang de levertijd is, wat de technische specificaties zijn en uiteraard wat ze ervoor moeten betalen. Met realtime synchronisatie tussen uw ERP-systeem toont uw webshop altijd actuele gegevens. Bovendien zijn klantspecifieke afspraken, zoals kortingen en prijsafspraken, vastgelegd in uw ERP-systeem. Zo ziet de klant niet alleen die informatie, maar ook orderhistorie, facturen en favorieten online terug in het klantportaal.

Bestellingen automatisch verwerken in ERP

Door de naadloze integratie met uw ERP-systeem worden bestellingen direct automatisch afgehandeld, zonder dat hier extra administratieve inspanning voor nodig is. Tegelijkertijd wordt de voorraad bijgewerkt, een verzendopdracht aangemaakt en de administratie van de betaling verwerkt. De integratie met uw ERP zorgt er bovendien voor dat uw fysieke winkels, webshop en andere verkoopplatformen worden gevoed met exact dezelfde up-to-date informatie.

Wij koppelen uw webshop met elk ERP-systeem

Welk ERP-systeem u ook gebruikt, Solvisoft integreert het naadloos met uw e-commerce kanalen. Wij kunnen uw webshop koppelen met bijvoorbeeld Oracle, SAP Business One en SAP R3, Exact Globe en Exact Online, AFAS, Accountview, Software Gemak (voorheen Unit4), Microsoft Navision, Microsoft Business Central en Microsoft Dynamics AXIsah, ECI Ridder, Kerridge CS en Kerridge Wholesale, King of welk backend-systeem dan ook. Onderaan deze pagina vindt u de linkjes naar de individuele ERP pagina's op onze webite met verdere informatie.

Demo aanvragen E-OPS

Meerdere ERP-systemen en externe databases koppelen

Ligt informatie over uw producten opgeslagen in verschillende ERP-systemen en/of externe databases? Ons content management systeem E-OPS kan meerdere interne en externe informatiesystemen koppelen aan uw webshop. Hoe omvangrijk uw catalogus ook is, en of het nu gaat om één webshop of verschillende (meertalige) online verkoopkanalen.

Voordelen voor u

  • Uw webshop toont altijd de actuele product-, prijs-, en voorraadinformatie
  • Bestellingen worden automatisch verwerkt in uw ERP-systeem
  • Webshop-integratie met elk backend-systeem zoals o.a. Oracle, SAP, Exact, AFAS, Accountview, Unit4, Navision, Isah, ECI Ridder en King
  • Koppeling met meerdere ERP-systemen en externe databases mogelijk.

Voordelen voor uw klant

  • Altijd inzicht in actuele product-, prijs-, en voorraadinformatie
  • Snelle afhandeling van bestellingen

Wij vertellen u graag meer over het automatiseren van uw B2B E-commerce en helpen u bij de realisatie van een krachtig verkoopkanaal voor uw productiebedrijf.

Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download