Dealerportal
[Dealerportal]

Dealerportal

Verhoog & versnel de service aan dealers, wederverkopers van partners

[Dealerportaal]

Ondersteun uw dealers met dealer-webshops

Zorg voor krachtige ondersteuning van uw dealernetwerk met een dealerportal. Daarmee kan uw dealer uw producten online aanbieden in een eigen B2B E-Commerce omgeving. Dit stelt hen in staat om snel en accuraat informatie te vinden over het assortiment dat zij aan hun klanten kunnen aanbieden en kunnen bestellingen geplaatst worden. 

Dealerspecifieke inrichting

Solvisoft kan het dealerportaal helemaal inrichten volgens de behoeften van uw dealer. Uiteraard met zijn eigen logo en een vormgeving die aansluit bij zijn huisstijl. Maar de webshop van uw dealer kan ook worden voorzien van dealerspecifieke functionaliteiten, indeling van productgroepen, assortiment en prijzen. Door koppeling met uw ERP-systeem is alle informatie in de dealerwebshop altijd actueel, zoals prijs- en voorraadinformatie. 

Dealerportaal met dropshipping

De dealer-webshop kan ook worden uitgevoerd in combinatie met dropshipping. Bestellingen worden automatisch doorgestuurd naar de leverancier die voor de verzending zorgdraagt. De dealer hoeft uw producten dan dus niet zelf op voorraad te hebben, maar verkoopt vanuit een virtueel magazijn.

De voordelen voor u

  • Krachtige ondersteuning van uw dealernetwerk: u wilt ongetwijfeld uw dealers aan uw binden. Door hen een dealerportal aan te bieden kunnen zij op een gemakkelijke en vertrouwde manier uw producten verkopen aan hun klanten. 
  • Optimale service aan uw eindgebruikers met gebruiksvriendelijke webshop-omgeving: de klant van uw dealer is de eindgebruiker van uw producten. Het dealerportal biedt hen alle informatie die zij wensen en kunnen zij op een gemakkelijke manier bestellen. Op deze manier kunt de eindgebruiker service verlenen. 
  • Uw eindgebruikers zien direct de meest actuele artikelen en product- en prijsinformatie: door de koppeling met uw ERP-systeem is alle essentiële informatie beschikbaar binnen het dealerportal. Door de naadloze integratie is deze accurate informatie ten alle tijden beschikbaar. Dit verhoogt het serviceniveau naar uw dealers en uitgebruikers.  

Vraag nu een gratis demo aan.

Voordelen voor uw dealer

  • Altijd de beschikking over actuele artikelen en product- en prijsinformatie: door de koppeling met uw ERP-systeem is alle informatie 24 uur per dag actueel. 
  • Automatisering van bestellingen: uw dealer heeft geen omkijken naar bestellingen. Wanneer de klant van uw dealer een bestelling plaatst, kan deze automatisch naar uw ERP-systeem doorgevoerd worden. 
  • Dealerspecifieke vormgeving, functionaliteit, assortiment en prijzen: groot voordeel voor uw dealer is dat het dealerportal volledig in te richten is in de huisstijl van de dealer. Voor de klant van de dealer lijkt het alsof deze rechtstreeks bij de dealer bestelt. 
  • Online verkopen zonder eigen voorraad met dropshipping: uw dealer kan verkopen zonder zelf een voorraad aan te leggen en hiervoor kosten te maken. 

 

Door het inzetten van een dealerportal helpt u uw dealers om uw producten online te verkopen. Eindgebruikers hebben gemakkelijk toegang tot het portal en doordat zij de huisstijl van uw dealer zien, krijgen zij het idee dat ze bij hen bestellen. Door de naadloze integratie met uw ERP-systeem is alle relevantie informatie altijd up-to-date binnen het dealerportal en worden bestellingen direct verwerkt in uw ERP-systeem. Op deze manier biedt u met het dealerportal gemak en service voor zowel uw dealer als uw eindgebruiker. 

 

Meer weten over ons dealerportal? Neem gerust via onderstaande button contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op