[IT voor de industrie]

IT voor de Industrie

Vertrouwd door 100+ klanten

ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
[IT voor de industrie]

Digitalisering in de maak- en procesindustrie met een goed ICT-fundament

De maak- en procesindustrie is een sector waar digitaliseren en ICT-technologieën in de volle breedte en diepte worden toegepast. Digitalisering heeft een grote impact op alle aspecten van uw organisatie. Om in deze digitale wereld succesvol te zijn, moet het ICT-fundament binnen de industrie dus staan als een huis.

Maar hoe weet u welke technologieën uw bedrijf het snelst vooruit helpen? En hoe zit het over een paar jaar? De ontwikkeling stopt niet. Is uw IT-infrastructuur zelfs voldoende om deze technologieën te implementeren? Naast het feit dat u waarschijnlijk liever met andere zaken bezighoudt dan IT, wilt u niet nog meer toevoegen aan uw toch al hoge IT-beheerkosten. Door uw IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan een externe partij, lost u beide problemen op en slaat u twee vliegen in één klap. U wilt uw IT-omgeving natuurlijk alleen uitbesteden aan een organisatie die zich in de ontwikkelfase bevindt en voor wie de cloud en internet geen geheim zijn. Een partij die ook groot genoeg is voor continuïteit. Solvisoft is zo’n bedrijf.

De cloud onmisbaar

De de cloud is een belangrijk onderdeel is binnen het volledige digitaliseringsproces. Dit wijst uit doordat meer dan twee derde van de bedrijven bij migratie overschakelt naar de cloud. De voordelen van werken in de cloud zijn talrijk: het maakt organisaties schaalbaar, samenwerken is een stuk efficiënter en hardware wordt goedkoper.

Deze cloudmigratie wordt door bedrijven vaak gezien als een grote drempel richting de stap naar digitalisering. Het gebrek aan vaardigheden rondom IT en interne kennis werpen een flinke barrière op. Om deze reden kiest zo’n 20 procent van de handel- en productiebedrijven om geen gebruik te maken van clouddiensten. Een gemiste kans, want werken in de cloud kan veel waarde toevoegen binnen bedrijven.

Solvisoft is de IT partner voor uw organisatie!

Een goede IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van elk bedrijf. Omgevingen die niet beschikbaar zijn, kosten handenvol geld. Wij maken ons sterk voor uw bedrijfscontinuïteit én databeveiliging, zonder uw medewerkers te hinderen in het gebruiksgemak en hun werkzaamheden. Met onze duurzame hosting-, beheer- & securitydiensten nemen we u een hoop zorgen uit handen.

Ontdek de ervaring van NKI en Besselink Licht.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op