[Wisselen van IT-partner]

Wisselen van IT Partner

[Wisselen van IT-partner]

Overstappen naar een andere IT-partner

Verloopt de samenwerking met uw huidige IT-partner verre van vlekkeloos? Ervaart u regelmatig haperingen in uw IT-omgeving en nog een uurtje-factuurtje? Kortom, wanneer u niet (meer) tevreden bent met uw IT-partner, bekijk dan eens of het loont om over te stappen naar een ander. Dat is natuurlijk best spannend, maar we helpen u graag op weg.

IT moet in orde zijn

Uw IT-omgeving is uitgegroeid tot een van de meest kritische onderdelen van uw organisatie. Een opslag, hack of ander incident kost het bedrijf handenvol geld. Daarom moet ICT-beheer gewoon in orde zijn. Punt. Bent u niet tevreden over de service van uw IT-partner, dan is het dringende advies om toch op zoek te gaan naar een partner om het wel duidelijk en u met vertrouwen het beheer van uw IT-omgeving uit handen geeft.

Wisselen van IT-partner is spannend

Bent u een uitwisseling van IT-partner goed verzekerd van een goede samenwerking en optimaal werkende IT-systemen? Dit is een terechte vraag. Maar we kunnen u verzekeren, blijven hangen in een langdurige relatie met uw IT-partner doet niemand goed. Een eerste kennismaking met een ander IT-bedrijf geeft al direct een beeld van de expertise en handelswijze van een IT-partner, zonder dat u ergens aan vastzit.

Is overstappen ingewikkeld?

We gaan u niet vertellen dat een overstap simpel is. Maar wat we wel doen, is u zoveel mogelijk werk uit handen nemen wanneer u van uw oude IT-partner overstapt naar Solvisoft. Als het goed is, wisselt u niet zo vaak. Gelukkig hebben wij al vele klanten geholpen: van inventarisatie en documentatie tot de daadwerkelijke overstap. Ons uitgangspunt is altijd dat de organisatie zo mogelijk weinig hinder veroorzaakt en dat de veiligheid van uw systemen altijd gegarandeerd is. Het vergt wat inzet, maar we maken u de overstap zo gemakkelijk mogelijk.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op