[Werken in de cloud]

Werken in de cloud

Vertrouwd door 100+ klanten

ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
[Werken in de cloud]

Met een online werkplek kunt u werken waar en wanneer u dat wilt, via een beveiligde omgeving in de cloud. De cloud maakt uw organisatie schaalbaar, samenwerken is een stuk efficiënter en u bespaart kosten op hardware, onderhoud en beheer. Uiteraard is veiligheid een belangrijk aspect als het gaat om werken in de cloud. 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekbeheer, videoconferencing en cloud werken. Denk aan een hybride cloudomgeving of een private cloud. De experts van Solvisoft kunnen u meer informatie geven en u voorzien van een passend advies.


Wat is een hybride cloudomgeving?

Een optie is de hybride cloud, een mix van een openbare cloud en een on-premises infrastructuur of private cloud. Deze twee settings zijn onderling verbonden, wat gegevensuitwisseling vergemakkelijkt. 

Bedrijven kiezen hier voor als ze al in lokale infrastructuur hebben geïnvesteerd, maar ook de pluspunten van een openbare cloud willen benutten. In sommige gevallen geven bedrijven de voorkeur om gevoelige data in een private cloud te houden of is dit door regelgeving noodzakelijk. Bij Solvisoft helpen wij u graag met het maken van een keuze.


Wat is een private cloud?

Wilt u meer zeggenschap over uw cloudomgeving? Dan is een private cloud wellicht de perfecte oplossing voor u. Met deze opzet wordt de cloudruimte exclusief voor uw organisatie gereserveerd, wat betekent dat u niet de ruimte deelt met andere bedrijven of entiteiten. Dit biedt een uniek niveau van autonomie en controle, waardoor u volledige zeggenschap heeft over uw gegevens, software en andere digitale assets.

Het op maat maken van een private cloud om precies aan uw zakelijke behoeften te voldoen, is een van de grote voordelen. Of het nu gaat om specifieke software-integraties, geavanceerde beveiligingsprotocollen of bepaalde gegevensbeheerpraktijken, een private cloud kan op maat worden gemaakt om aan uw exacte vereisten te voldoen.

Bovendien zijn uw data en applicaties veilig opgeslagen. In een wereld waarin gegevens cruciaal zijn en cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, kan het kiezen voor een private cloud een strategische zet zijn om uw organisatie te beschermen en tegelijkertijd te voorzien van de technologie die nodig is om te floreren.


Kies voor Solvisoft als partner voor werken in de cloud

Bij Solvisoft geloven we dat succes begint met een goed IT beheer. Onze op maat gemaakte oplossingen voor werken in de cloud zijn ontworpen om een organisatie te ondersteunen en te laten groeien. We zorgen ervoor dat het soepel draait, terwijl u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelen.

Solvisoft staat klaar om de online werkomgeving naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat in de cloud werken efficiënt, veilig en schaalbaar is. Kies voor ons om uw uitdagingen aan te pakken en uw bedrijf te laten groeien.

Waar wacht u nog op, neem vandaag contact op zodat we samen het gesprek aan kunnen gaan. Samen zoomen we in op de huidige infrastructuur, welke wensen u heeft en belichten we de gevaren die mogelijk spelen door een kwetsbaarheidsscan te doen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Solvisoft voor uw bedrijf kan betekenen. Als het gaat om werken in de cloud is Solvisoft de partner die uw onderneming nodig heeft. Met onze uitgebreide mogelijkheden zet u een stap vooruit. Kies voor de beste partij en laat uw bedrijf veilig groeien met Solvisoft.
 

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op