[Whitepaper overzicht IT-Beheer]

Whitepaper overzicht IT-Beheer

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[Whitepaper overzicht IT-Beheer]

Hier vindt u relevante whitepapers en onderzoeksrapporten over over een groot aantal IT thema's aoals phishing, ransomware, hacking, cybersecurity, datasecurity, cybercriminaliteit en meer.

 


Whitepaper De toekomst van IT
De toekomst van IT: 8 trends om rekening mee te houden
Er zijn allerlei trends gaande die het bedrijfsleven zullen beïnvloeden, ook op het gebied van IT. Hierbij moeten we denken aan het tekort aan IT-personeel, ransomeware-aanvallen, groter risico op gegevensverlies en diefstal en IT-security. Belangrijke trends waar bedrijven rekening mee moeten houden in hun IT-strategieën.

Lees meer

 


Whitepaper Ransomware de cyberdreiging die maar niet wil stoppen
Ransomware de cyberdreiging die maar niet wil stoppen
Cybercriminelen blijven dertig jaar na de eerste cyber-ransomware-aanval organisaties gijzelen, waarbij ze hun bestanden kwaadwillig versleutelen en hoge losgeldbedragen eisen voor de veilige teruggave van de gegevens. Ondanks dat ransomware regelmatig in het nieuws is, is het nog steeds een krachtige bedreiging met losgeldbedragen van zes en zeven cijfers die tegenwoordig veelvoorkomend zijn.

Deze whitepaper onderzoekt waarom ransomware zo lang blijft bestaan. Hierbij worden de factoren onderzocht die ervoor hebben gezorgd dat ransomware door de jaren heen sneller, slimmer en gevaarlijker is geworden. Daarnaast wordt besproken wat we kunnen leren van deze geschiedenis om ons risico op toekomstige aanvallen te minimaliseren.

Lees meer

 


whitepaper Phishing is big business, laat u niet verleiden
Modern werkplekbeheer, belangrijk nu én in de toekomst!
Mede door de pandemie zijn de werkafspraken de afgelopen jaren veranderd. Waar men vroeger centraal vanuit een kantoor werkte, is thuiswerken steeds populairder geworden. De hybride manier van thuiswerken, ofwel deels thuis en deels op kantoor, zal naar verwachting ook de komende jaren erg populair worden.

Bij het bouwen van de moderne werkplek staan ​​veel organisaties voor de nodige uitdagingen. De huidige IT-infrastructuur is vaak organisch gegroeid en heeft lagen toegevoegd. De rol van IT verandert en krijgt een steeds belangrijkere plek in organisaties. Maar wat zijn de grootste uitdagingen bij het creëren van een modern IT-landschap?

Lees meer

 


whitepaper Phishing is big business, laat u niet verleiden
Phishing is big business, laat u niet verleiden
In grote hoeveelheden wisselen we gevoelige data met elkaar uit. Soms bewust en soms onbewust en onbedoeld, wanneer je bijvoorbeeld in een phishingmail trapt.

Volgens de Autoriteit Persoonsgegevens steeg het aantal hacking, phishing of malware-incidenten in 2020 met 30% in vergelijking met het jaar ervoor. Vooral op het gebied van phishing zien we een dramatische toename in incidenten, aangewakkerd door darkwebdiensten, zoals gratis phishingkits (kant-en-klare tools om phishingmails te versturen) en Phishing-as-a-Service. Zelfs voor een niet-technische cybercrimineel is het kinderlijk eenvoudig om (persoonlijke) gegevens te verzamelen.

Lees meer

 


whitepaper De beste firewall tips om ransomware te blokkeren.
De beste firewall tips om ransomware te blokkeren
Over de hele wereld kost ransomware organisaties oogverblindende bedragen - herstel loopt snel op door downtime, uren werk, productiviteitsverlies, apparaatkosten, gemiste kansen en natuurlijk betaald losgeld.

Meer dan een derde van de in 30 landen ondervraagde bedrijven heeft het afgelopen jaar te maken gehad met ransomware. Ransomware is niet nieuw - het is geëvolueerd. Cybercriminelen ontwikkelen ransomware vakkundig om te profiteren van technologische ontwikkelingen om het meeste uit hun aanvallen te halen, waarbij ze vaak verwoestende tactieken gebruiken om hun slachtoffers te bereiken. De gemiddelde herstelkosten bedragen maar liefst 1,85 miljoen US dollar.

Lees meer

Hoe blijft u beschermd tegen ransomware?
Hoe blijft u beschermd tegen ransomware?
U wilt uw computer of telefoon aanzetten, maar het lijkt erop dat deze is geblokkeerd. Op het scherm verschijnt een melding, waarin staat dat pas toegang wordt gegeven na betaling van losgeld (ransom). Help! U bent slachtoffer geworden van Ransomware.

Als uw bedrijfsnetwerk gegijzeld wordt door Ransomware, kan de bedrijfsvoering ernstig in het geding komen. Klanten kunnen dan misschien geen bestellingen meer plaatsen, facturen worden niet betaald of verstuurd en de salarisadministratie ligt plat. Ook loopt u kans op reputatieschade als zakelijke relaties en klanten horen dat het netwerk gegijzeld is en zij zich daardoor bijvoorbeeld zorgen gaan maken of hun gegevens misschien ook zijn buitgemaakt.

Lees meer

 


 

Toets of uw bedrijf voldoende is beveiligd tegen cybercriminelen
Toets of uw bedrijf voldoende is beveiligd tegen cybercriminelen
In grote hoeveelheden wisselen we gevoelige data met elkaar uit. Soms bewust en soms onbewust en onbedoeld, wanneer je bijvoorbeeld in een phishingmail trapt. 

Lees meer

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op