[Referentiecase VSI]

Referentiecase

VSI

VSI
[VSI]

Alle IT bij één partij. Solvisoft is ons aanspreekpunt voor alles.

[Referentiecase VSI]

Het schuimverwerkingsbedrijf VSI in Geldermalsen heeft een eigen, volledig computergestuurd machinepark. Logisch dus ze niet met de eerste de beste automatiseringspartner in zee zijn gegaan. Solvisoft is voor hen hét aanspreekpunt in alles wat met computers te maken heeft.

VSI is converter in schuim. Dat wil zeggen dat het bedrijf grote blokken polyether verwerkt tot kleine onderdelen, die voornamelijk worden geproduceerd voor de meubelindustrie. Het familiebedrijf, waar nu de tweede generatie actief is, vierde onlangs zijn 35-jarig bestaan. In 2017 nam VSI referentiecase Solvisoft VSI een tweede snijlijn in gebruik, die een van de modernste in de Benelux is. Het is nu dan ook een van de meest toonaangevende converters van polyester in Nederland. "Wat ons onderscheidt, is dat we zelf een heel uitgebreid machinepark hebben. Daarnaast hebben we onze eigen vrachtwagens. Dat is vrij uniek in onze branche," vertelt Malene Vroege, office manager bij VSI. "Een aantal grote meubelmerken is klant bij ons. Zij willen per order bestellen en het schuim per pakketje ingebundeld ontvangen, precies op het moment dat ze willen uitleveren. Wij zijn al 35 jaar innovatief en bijzonder klantgericht en met onze machines, ervaring en instelling kunnen we dat waarmaken."

Met beide benen op de grond

Tot een paar jaar geleden had VSI op het gebied van IT te maken met verschillende partners, met alle nadelen van dien. "Als je allemaal verschillende aanspreekpunten hebt - een voor de software, een voor de hardware, een voor beveiliging enzovoort - en er is een probleem, is dat nogal een uitdaging wat communicatie betreft. Ons hele machinepark is computergestuurd. We zijn er voor 100 procent van afhankelijk, dus het kiezen voor een automatiseringspartner is geen lichte beslissing. De eerste kennismaking met Solvisoft was direct een schot in de roos.

Het zijn, net als wij, mensen die met beide benen op de grond staan en er was dan ook direct een enorme klik.

In eerste instantie hebben we hen ingeschakeld voor het vernieuwen van de website. Dat was een uitstekend begin: nu kan ik eindelijk ..."

Bekijk hier de volledige klantcase van VSI. 

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op