[Referentiecase Garfield Aluminium]

Referentiecase

Garfield Aluminium

Garfield Aluminium
[Garfield Aluminium]

Garfield Aluminium is dankzij webshop met ERP-koppeling altijd open.

[Referentiecase Garfield Aluminium]

24 uur per dag toegang tot de laatste prijzen, producten en klantgegevens. Dat is belangrijk voor de klanten van Garfield Aluminium, die ook na zessen kostencalculaties willen kunnen maken of hun administratie bijwerken. Krap een paar maanden na de livegang waren er al 500 online gebruikers geregistreerd.

Webshop B2B Garfield Aluminium

Garfield levert aluminium producten en halffabricaten vanuit twee locaties in Nederland. Leon van IJzerloo is directeur van de vestiging in Schiedam met 26 medewerkers. “Onze klanten zijn voornamelijk kleinere constructiebedrijven”, legt hij uit. “De eigenaar daarvan is ook ‘s avonds nog wel eens aan het werk. Even de administratie bijwerken, of een offerte de deur uit doen. Ook in onze branche is de 24-uurseconomie in opkomst en inkopers van de toekomst zitten veel online. Die stap wil ik niet missen.”

Koppeling met ERP-systeem

Van IJzerloo had de behoefte van zijn klanten goed ingeschat, zo bleek. Een paar maanden nadat de shop live ging, had de vestiging in Schiedam al 500 geregistreerde gebruikers. Niet alleen om producten te bestellen maar ook om prijzen op te vragen, of in hun account bestellingen en facturen te bekijken. Door de koppeling met Garfields ERP-systeem biedt de webshop altijd up-to-date informatie. Van IJzerloo: “De klant kan zien of producten op voorraad zijn en welke maten we in huis hebben. En ook niet onbelangrijk: nieuwe klanten kunnen zien of ons aanbod bij ze past.”

Calculatiemodule

Maar het grootste voordeel is wel de calculatiemodule. De gebruiker selecteert de producten...”Om het gehele document te kunnen lezen, vragen wij u enkele gegevens in te vullen. Het document wordt dan naar uw e-mailadres verzonden.

We hebben niet veel ‘nee’ gehoord tijdens het implementatieproces.

Bekijk hier de volledige klantcase van Garfield.

Download direct gratis onze E-commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download