[Bedrijfscontinuïteit]

Bedrijfscontinuïteit

Vertrouwd door 100+ klanten

ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
[Bedrijfscontinuïteit]

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Het liefst wil je IT-problemen zoveel mogelijk voorkomen. Gelukkig hebben we de meeste problemen al onderschept, voordat u er last van heeft. Op die manier ondervinden uw bedrijfsprocessen geen hinder en kan iedereen gewoon doorwerken.

Incidenten voorkomen door 24/7 monitoring

Dag en nacht bewaken we de prestaties en belasting van uw IT-systemen. Met geavanceerde managementsoftware signaleren we trends, veel voorkomende (beveiligings)problemen en houden we de opslag- en verwerkingscapaciteit in de gaten. Bij incidenten grijpen we op afstand in en als dat niet voldoende is, komen we direct bij u langs. 24/7 monitoring waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en voorkomt in de meeste gevallen downtime van uw IT-omgeving.

Voorkom verlies van data

Bij een brand, diefstal, hack of crash van uw IT-infrastructuur loopt u het risico dat digitale data verloren gaat. Bij Solvisoft maken we voor dataopslag gebruik van datacenters die zijn gecertificeerd volgens ISO27001. Uw back-up kunt u op elk gewenst moment van de dag raadplegen. Voor disaster-recovery gebruiken we oplossingen van Altaro en Veeam. Periodiek testen we de functionaliteit, beschikbaarheid en recoverytijd. Met onze betrouwbare back-ups en dataopslag bent u ervan verzekerd dat uw data altijd beschikbaar is én blijft.

Service voor elk gewenst level

Niemand kan garanderen dat er nooit iets misgaat met uw IT-omgeving. Wat we u wel kunnen beloven, is een uitstekende service, minimale downtime en snelle hersteltijden. Afspraken rondom onze service leggen we vast in Service Level Agreements (SLA’s), waarin nauwkeurig en duidelijk beschreven staat wat we doen bij een storing en hoe snel. Afhankelijk van de ernst van het incident kan dat al binnen een uur zijn. Uiteraard zorgen we proactief voor een optimale werking van uw servers, applicaties, databases en netwerken en een SLA biedt u de zekerheid dat u zo snel mogelijk weer vooruit kunt.

Download direct gratis onze Phishing whitepaper

[Download direct gratis onze Phishing whitepaper]

Download