B2(B)2C Webshop
[B2(B)2C Webshop]

B2(B)2C Webshop

Rechtstreeks aan de consument leveren in plaats van via de toeleveringsketen

[B2B2C portal]

Bedrijven en consumenten apart bedienen met B2B2C-webshop

Levert u producten en diensten aan zowel bedrijven als aan consumenten? Met de e-commerce software van Solvisoft heeft u de mogelijkheid om een krachtige B2B2C-webshop op te zetten. Dat is een digitale shop-in-shop waarvan u het assortiment kunt afstemmen op particuliere klanten.

Uw assortiment breder afzetten

Solvisoft heeft veel ervaring met de succesvolle implementatie van B2B2C-webshops. Vaak voor bedrijven die voornamelijk op de B2B-markt actief zijn, maar ook een deel van hun assortiment beschikbaar maken voor consumenten.

B2B2C portal E-OPS

Bestellen als gast

De drempel om te bestellen houdt u natuurlijk zo laag mogelijk. Met de module 'Bestellen als gast' kan uw webshop-bezoeker producten bestellen zonder een account aan te maken. Toch kunt u net zo veilig zaken doen als met uw vaste klanten. U kunt zelf kiezen of u levert nadat de online betaling is afgerond of wanneer u bijvoorbeeld handmatig de bestelling valideert.
 

Wilt u weten hoe u uw assortiment breder kunt afzetten door aan de consumentenmarkt te leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Bent u meer geïnteresseerd in een B2B webshop, kijk dan ook eens hier.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op