Microsoft Navision Intro
[Microsoft Navision Intro]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar Microsoft Navision. Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[Microsoft Navision ERP integratie]

Uw B2B webshop koppelen met Microsoft Navision

Succesvol online ondernemen heeft alles te maken met een efficiënte inrichting van uw verkoopproces. Met integratie van uw B2B webshop en Microsoft Navision integreert u uw e-commerce volledig in uw bedrijfsvoering en automatiseert u het online bestelproces.

Uw webshop zonder omkijken altijd up-to-date

ERP-koppeling zorgt voor realtime synchronisatie van artikelen, orders, klanten, prijzen en voorraden tussen het E-Ops CMS en uw Microsoft Navision-omgeving. U maakt het uw klanten zo makkelijk mogelijk door ze via uw website toegang te geven tot de laatste informatie in uw ERP-systeem. Eventueel in een gepersonaliseerde omgeving met persoonlijke klantgegevens, bestelhistorie en individuele afspraken en kortingen.

Automatische verwerking van weborders in uw ERP-systeem

Met integratie van uw webshop en Microsoft Navision behoort handmatige of dubbele invoer tot het verleden. E-Ops neemt de verwerking van online bestellingen en de administratie van voorraden voortaan helemaal uit handen. Dat bespaart u veel tijd en kosten. Orders worden meteen verwerkt in uw administratieve en logistieke systeem. Ook tijdens piekdrukte, en ook midden in de nacht.

Integreer alle informatie voor effectieve e-commerce

Is uw administratie en productinformatie niet alleen vastgelegd in Microsoft Navision, maar ook in andere CRM-systemen, voorraadbeheersystemen of externe databases? E-Ops integreert alle gegevens uit welk systeem dan ook in een krachtig e-commerce platform. Ook als u verschillende webshops beheert zorgen we voor een realtime gegevensuitwisseling tussen uw multi-shop en uw backend-systemen.

Voordelen van Microsoft Navision integratie voor u

  • Automatisch uw administratie, producten en voorraden bijwerken in Microsoft Navision
  • Uw webshop(s) altijd automatisch up-to-date
  • Online bestellingen direct verwerkt in ERP-systeem
  • Minimaliseer levertijd, maximaliseer klanttevredenheid

Voordelen voor uw klant

  • Realtime inzage in voorraden, prijzen, bestellingen e.d.
  • Klantspecifieke omgeving, automatisch gegenereerd op basis van informatie uit Microsoft Navision
  • Zorgeloos bestellen met snellere verwerkingstijd

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op