Exact Online Intro
[Exact Online Intro]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar een Exact Online webshop. Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[Exact Online ERP integratie]

Exact online - koppeling webshop

Maak van uw e-commerce een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Met een koppeling tussen E-OPS en Exact Online benut u alle informatie uit uw ERP-systeem direct voor actuele voorraad-, prijs- en productinformatie in uw B2B webshop.

Uw B2B webshop integreren met Exact Online? E-OPS maakt het eenvoudig

Uw webshop handmatig bijhouden is een arbeidsintensieve en foutgevoelige klus. Door de integratie met Exact Online wordt uw webshop automatisch gevoed met de juiste gegevens en wordt het bestelproces geautomatiseerd.

Realtime synchronisatie met ERP-omgeving

Een koppeling met Exact Online zorgt voor realtime synchronisatie tussen uw ERP en uw B2B webshop. Uw klanten hebben dus meteen toegang tot actuele artikelen, voorraden, klantgegevens, ordergegevens, prijzen en productinformatie. Ook klantspecifieke afspraken die u heeft vastgelegd in uw ERP-systeem worden automatisch correct in de webshop-omgeving weergegeven. Na een bestelling in uw webshop wordt Exact Online meteen bijgewerkt. Van het actualiseren van de voorraad en de verzendopdracht tot de administratie van de betaling.

Integreer gegevens uit verschillende backend-systemen

Gebruikt u behalve Exact Online ook andere ERP-systemen of externe databases? Met de E-OPS webshop software integreert u uw e-commerce moeiteloos met verschillende systemen. Zo heeft uw zakelijke klant altijd een compleet overzicht van alle informatie over uw assortiment, hoe groot dat ook is.

Vraag gratis een E-ops demo aan

De voordelen van een B2B webshop met Exact Online integratie

  • Realtime informatie over producten, voorraden, prijzen en kortingen, direct uit Exact Online
  • Geef uw klanten automatisch alle informatie die ze nodig hebben over uw producten
  • Productpagina’s worden automatisch gegenereerd op basis van gegevens uit Exact Online
  • Dealer/klant-specifieke informatie en kortingen

Welk ERP-systeem u ook gebruikt, Solvisoft integreert het naadloos. Naast een koppeling met een Exact Online webshop koppelen wij onder andere voor:

Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Solvisoft is officieel Integratiepartner van Exact! Klik voor meer informatie over Exact Online.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op