Microsoft 365 Business Central
[Microsoft 365 Business Central]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar Microsoft Business Central. Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[Microsoft Business Central ERP integratie]

Uw B2B webshop koppelen met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Succesvol online ondernemen heeft alles te maken met een efficiënte inrichting van uw verkoopproces. Met integratie van uw B2B webshop en Microsoft Dynamics 365 Business Central integreert u uw e-commerce volledig in uw bedrijfsvoering en automatiseert u het online bestelproces.

Uw webshop altijd automatisch up-to-date

ERP-koppeling zorgt voor realtime synchronisatie van artikelen, orders, klanten, prijzen en voorraden tussen het E-Ops CMS en uw Microsoft Dynamics 365 Business Central-omgeving. U maakt het uw klanten zo makkelijk mogelijk door ze via uw website toegang te geven tot de laatste informatie in uw ERP-systeem. Eventueel in een gepersonaliseerde omgeving met persoonlijke klantgegevens, bestelhistorie en individuele afspraken en kortingen.

Automatische verwerking van weborders in uw ERP-systeem

Met integratie van uw webshop en Microsoft Dynamics 365 Business Central behoort handmatige of dubbele invoer tot het verleden. E-Ops neemt de verwerking van online bestellingen en de administratie van voorraden voortaan helemaal uit handen. Dat bespaart u veel tijd en kosten. Orders worden meteen verwerkt in uw administratieve en logistieke systeem. Ook tijdens piekdrukte, en ook midden in de nacht.

Integreer alle informatie voor effectieve e-commerce

Is uw administratie en productinformatie niet alleen vastgelegd in Microsoft Business Central, maar ook in andere CRM-systemen, voorraadbeheersystemen of externe databases? E-Ops integreert alle gegevens uit welk systeem dan ook in een krachtig e-commerce platform. Ook als u verschillende webshops beheert zorgen we voor een realtime gegevensuitwisseling tussen uw multi-shop en uw backend-systemen.

Voordelen van Microsoft Business Central integratie voor u

  • Automatisch uw administratie, producten en voorraden bijwerken in Microsoft Business Central
  • Uw webshop(s) altijd automatisch up-to-date
  • Online bestellingen direct verwerkt in ERP-systeem
  • Minimaliseer levertijd, maximaliseer klanttevredenheid

Voordelen voor uw klant

  • Realtime inzage in voorraden, prijzen, bestellingen e.d.
  • Klantspecifieke omgeving, automatisch gegenereerd op basis van informatie uit Microsoft Business Central
  • Zorgeloos bestellen met snellere verwerkingstijd

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op