SAP R3  Intro
[SAP R3 Intro]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar SAP R3. Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[SAP R3 ERP integratie]

Uw B2B webshop koppelen met SAP R3

E-Ops is een volledig geïntegreerde e-commerce oplossing. Klaar voor de toekomst en direct verbonden met al uw bedrijfssystemen. Uw B2B-webshop koppelen met SAP R3 betekent dat u de volle potentie van online sales kunt gaan benutten.

Een geïntegreerde webwinkel levert tevreden klanten op. Ze hebben 24 uur per dag toegang tot de laatste informatie in uw SAP R3 administratie, zoals productinformatie, verzendinformatie, prijzen,  voorraden, klanthistorie en accountinformatie. Zo maakt u bestellen gemakkelijk en optimaliseert u de gebruiksvriendelijkheid van uw B2B webshop.

Complete integratie van uw online verkoopkanalen

Maar er zijn meer redenen waarom u uw klanten een plezier doet met webshop-integratie met SAP R3. Een optimale doorlooptijd van bestellingen bijvoorbeeld. Door complete integratie van uw online verkoopkanalen met uw ERP-systeem worden webshop-bestellingen automatisch verwerkt in uw backend. Uw klant krijgt zijn product dus binnen de kortst mogelijke tijd geleverd, en met de minste kans op fouten.

Optimaliseer de conversie van uw B2B webshop

Help u klant te vinden wat hij nodig heeft. Door uw B2B-webshop te koppelen met SAP R3 geeft u uw klant online toegang tot een eventueel klantspecifieke catalogus, prijsafspraken en bestelsuggesties voor de volgende order. Een gepersonaliseerde omgeving dus, helemaal gericht op tevreden klanten en op meer e-commerce omzet.

De snelste weg van order-to-cash

ERP-integratie van uw E-Ops webshop zorgt voor optimale efficiency in uw sales proces. Dat betekent sneller kunnen leveren, met minder kosten. In plaats van u bezig te houden met de administratie van weborders kunt u zich focussen op het bieden van de beste service voor uw klanten.

Voordelen van SAP R3 integratie voor u

  • Direct de laatste product-, prijs-, en voorraadinformatie in uw webshop
  • Realtime gegevensuitwisseling tussen ERP en CMS
  • Automatische verwerking van bestellingen in SAP R3
  • Koppeling met meerdere ERP-systemen en externe databases mogelijk

Voordelen voor uw klant

  • 24/7 online toegang tot actuele product-, prijs-, en voorraadinformatie
  • Snelle en foutloze afhandeling van bestellingen
  • Gepersonaliseerde bestelomgeving op basis van klantgegevens uit ERP
  • Uw e-commerce oplossing is klaar is voor de toekomst, flexibel en eenvoudig schaalbaar

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op