[Portalen]

Portalen

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[Portalen]

Met een zakelijk portaal biedt u uw klanten een gepersonaliseerde webshop, maar besparen ook uw verkoopmedewerkers veel tijd. Een persoonlijk portaal kunt u helemaal op uw klant afstemmen: van assortiment en prijzen tot budgetten en leveringsvoorwaarden. Ook uw verkopers kunnen inloggen op het portaal van de klant om hen te helpen bij het plaatsen van een order die verder automatisch wordt verwerkt. Op die manier wordt uw klant sneller en beter geholpen.

Medewerker budgetshop 

Bent u preferred supplier en wil uw klant de medewerkers zelf hun bedrijfskleding, gereedschap of kantoorartikelen in uw webshop laten bestellen? Een medewerker budgetshop maakt het mogelijk om uitgifte van bedrijfshulpmiddelen en administratie volledig te automatiseren. Of het nu gaat om tientallen of tienduizenden medewerkers. Dat bespaart de HR- en inkoopafdelingen van uw klant veel tijd.

Persoonlijk puntenbudget per medewerker

U kunt uw medewerker budgetshop volledig naar wens inrichten. Per afdeling kiest u bijvoorbeeld de juiste functionaliteit en producten en u past dit aan indien nodig. Verder krijgt iedere individuele gebruiker een aantal punten tot zijn of haar beschikking in de webshop. Dat aantal kan verschillen per bedrijfsdivisie, afdeling of functie. Zijn de punten op? Dan kan de medewerker geen nieuwe producten meer bestellen, tenzij hij of zij het resterende bedrag zelf betaalt. Ook afrekenen kan dan eenvoudig in de webshop.

Verkoopportaal

Zijn uw buitendienstmedewerkers vaak bij uw klanten te vinden en bestellen ze dan op locatie producten of onderdelen? Dat is een uitstekende service naar uw klanten toe. U maakt het uw verkopers nog eenvoudiger om orders te plaatsen met een speciaal verkoopportaal op uw webshop. Ze hoeven dan bestellingen niet meer handmatig in te voeren in uw ERP-systeem en u heeft geen onnodige gebruikerslicenties voor het ERP nodig. Dat maakt het orderproces veel efficiënter en goedkoper.

Meer functionaliteiten in verkoopportaal dan in ERP

Een verkoopportaal biedt uw buitendienstmedewerkers vele voordelen. Via de geavanceerde zoekfunctie vinden ze snel het juiste product. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende productinformatie en beschikbare voorraden bij leveranciers op te vragen. Beschikt uw webshop over een Bill of Materials (BOM)-module? Dan is deze stuklijst snel op te vragen via het verkoopportaal. Ten slotte is het via Scan2order zelfs mogelijk om met een handscanner het benodigde aantal producten te bepalen en de order te plaatsen. Met een verkoopportaal kunnen uw verkopers uw klant sneller en beter helpen en wordt bestellen gemakkelijker.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op