[OCI Whitepaper]

OCI Whitepaper

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[OCI Whitepaper]

OCI-koppelingen tussen afnemer en leverancier worden steeds populairder o.a. vanwege de enorme tijdsbesparing voor beide partijen. OCI staat voor Open Catalogue Interface en zorgt voor de integratie van een inkoopsysteem en webshop. Uw afnemers hoeven bestellingen niet meer handmatig in te voeren, maar krijgen vanuit het ERP direct toegang tot uw webshop.

De voordelen van een OCI-koppeling

Zowel voor u als uw klant zorgt een OCI-koppeling voor meerdere voordelen, zoals minder administratieve handelingen, geen dubbele invoer van data en altijd actuele prijs- en voorraadinformatie. Uw klant kan bovendien de order direct vanuit het ERP-systeem accorderen. Kortom, met een OCI-koppeling ontzorgt u uw klant op allerlei momenten in het bestelproces.

Praktijkcase VDL Groep

VDL Groep had de wens om het inkoopsysteem te koppelen met haar leveranciers. Diverse leveranciers stapten de afgelopen jaren dan ook over op webshops met OCI-koppeling. Bestellen is nu een kwestie van een druk op de knop in het inkoopsysteem van VDL. In de whitepaper vertelt inkoper en projectleider Remco Smits hoe het implementatietraject in zijn werk ging en hoe de resultaten het werk van inkoper én verkoper een stuk efficiënter maken.

Vraag hier direct gratis de OCI whitepaper aan.

OCI-koppeling Whitepaper

[OCI-koppeling Whitepaper]
OCI-koppeling Whitepaper
  • Wat is een OCI-koppeling
  • Hoe werkt het
  • De voordelen van een OCI-koppeling voor uw klant
  • De voordelen van een OCI-koppeling voor u
  • Praktijkcase VDL Groep
[OCI-koppeling]