[Multichannel]

Multichannel

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[Multichannel]

Handels- en productiebedrijven kunnen er niet meer omheen: producten worden niet meer alleen via de traditionele verkoopkanalen verkocht, maar ook online via een eigen webshop, marketplaces of dealerportalen. Ook dan wilt u een uniforme uitstraling en een eenvoudig bestelproces inrichten om de verkoop zo goed mogelijk te stimuleren en klanten tevreden te houden.

Dealerportaal

Wanneer u uw producten via dealers aanbiedt, is het belangrijk hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkoop. Via een online dealerportaal automatiseert u het gehele proces rondom een bestelling voor uw dealer en biedt u optimale service aan uw eindgebruikers met een gebruiksvriendelijke webshop.

Gepersonaliseerde webshop voor uw dealer

Het dealerportaal is geheel in te richten naar de wensen en behoeften van uw dealer. Bijvoorbeeld met een eigen logo en in de eigen huisstijl. Verder kunt u helemaal op maat de indeling van de productgroepen, prijzen en het assortiment bepalen. Door het dealerportaal te koppelen met uw ERP-systeem is alle informatie op de webshop up-to-date. Uw eindklanten zien direct de actuele voorraad-, product- en prijsinformatie.

Dealerportaal met dropshipping

U kunt de mogelijkheid tot dropshipping toevoegen aan uw dealerportaal. Het grote voordeel hiervan is dat uw dealer de producten niet zelf op voorraad hoeft te hebben, maar verkoopt vanuit een virtueel magazijn. Orders worden namelijk direct en geautomatiseerd doorgestuurd naar de leverancier die de verzending afhandelt. Zo maakt u de verkoop van uw producten nog gemakkelijker voor uw dealers.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op