[Groothandel voor de installatietechniek]

Groothandel voor de installatietechniek

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[Groothandel voor installatietechniek]

Meer verkopen met het bouwen van een webshop voor de installatiebedrijven

De installatiebranche is een bedrijvige sector waarin een diversiteit en veelheid aan materialen wordt gebruikt. Zeker met grote nieuwbouwprojecten, maar ook kleinere klussen, zijn het drukke tijden voor de installatietechniek. Maar hoe krijgen bedrijven grip op de voorraden in service- en onderhoudsbussen, zodat een monteur niet misgrijpt? Als groothandel voor de installatietechniek kunt u met uw webshop drukbezette klanten vele mogelijkheden bieden om hun voorraden aan te vullen en op peil te houden.

Altijd artikelen op voorraad

Door een Scan2Order-proces in te richten, kan een monteur direct een artikel bijbestellen wanneer hij of zij deze uit de servicebus gebruikt. Daarbij is direct inzichtelijk wat de fysieke voorraden zijn in het magazijn en is een inventarisatie mogelijk om te controleren of voorraden nog kloppen. Of u zorgt voor een OCI-koppeling (Open Catalogue Interface), waarbij uw webshop is gekoppeld aan het inkoopsysteem van uw klant. Bestellen is dan nog eenvoudiger en het bespaart u én uw klant veel tijd.

Bovendien heeft u altijd actuele informatie van miljoenen technische artikelen op uw webshop staan wanneer u kiest voor een 2ba-koppeling. En door uw klant productbundels aan te bieden, is direct duidelijk wat er nodig is (aan gereedschappen en materialen) om een bepaalde klus uit te voeren. Een webshop voor groothandels die leveren aan installatiebedrijven, ontzorgt uw verkoopmedewerkers en maakt het uw klanten gemakkelijker om de juiste artikelen te vinden.

Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download