[E-Commerce voor de groothandel Whitepaper]

E-Commerce voor de groothandel Whitepaper

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[E-Commerce voor de groothandel Whitepaper]

Essentieel voor loyale en tevreden klanten in de Groothandel

Wist u dat de afgelopen 12 maanden maar liefst 48% van de zakelijke inkopers een online bestelling heeft geplaatst of goedgekeurd? E-Commerce is niet meer weg te denken uit onze economie. Trends en ontwikkelingen, zoals COVID-19, vragen om een snelle digitalisering van de B2B-sector. Waar in 2018 44% van de groothandels een e-commerceplatform had, is dit in 2020 gestegen naar 68%. Een goede omnichannelstrategie bepaalt uw succes als groothandel en een webshop kan dan zeker niet ontbreken.

Dure missers bij webshops van groothandels

Tegenwoordig verwachten zakelijke klanten dezelfde webshopervaring die zij hebben als consument. Een responsive webshop, hoge servicegraad en leverbetrouwbaarheid worden als vanzelfsprekend gezien. Het is daarom essentieel om in te spelen op technologische ontwikkelingen om concurrerend te blijven of zelfs te blijven bestaan. In deze whitepaper bespreken we dure missers die we in de praktijk zien bij webshops van handelsbedrijven.

E-Commerceprocessen digitaliseren

Gelukkig is het mogelijk om B2C-functionaliteiten terug te laten komen in uw B2B-webshop. U voegt waarde toe voor uw klanten met bijvoorbeeld een OCI-koppeling, scan-to-orderproces, Azure Search en productbundels. Bovendien biedt deze whitepaper u meer inzichten in hoe u de klantbeleving optimaliseert en datagedreven werkt.

Wanneer start ú met uw webshop?

Na het lezen van de whitepaper bent u op de hoogte van dure missers en alle mogelijkheden die E-Commerce u biedt als groothandel. We geven u tips om het gebruik van uw webshop te stimuleren en gaan verder in op de praktijk met groothandel Zuiver als voorbeeld. Uiteindelijk is niet de vraag of u moet starten met een webshop, maar wanneer om vanuit de achterhoede weer aan te sluiten bij de digitale voorhoede.

Vraag hier direct gratis de E-Commerce voor de groothandel whitepaper aan.

E-Commerce voor de groothandel

[E-Commerce voor de groothandel]
E-Commerce voor de groothandel
  • Disruptieve tijden voor de handel
  • Dure missers bij webshops van groothandels
  • De mogelijkheden van E-Commerce voor de groothandel
  • Praktijkcase groothandel Zuiver
  • Wanneer start u met uw webshop?
[E-Commerce voor de groothandel]