Oracle Intro
[Oracle Intro]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar Oracle. Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[Oracle ERP integratie]

Uw B2B webshop koppelen met Oracle ERP software

Kost de verwerking van e-commerce bestellingen en het up-to-date houden van uw B2B webshop veel tijd? Solvisoft biedt de oplossing met de integratie van het E-Ops CMS met uw Oracle ERP-omgeving. Zo integreert u cruciale processen in uw bedrijf en houdt u steeds het overzicht op alle informatie die nodig is om uw onderneming te runnen.

Maak het uw klanten gemakkelijk met een webshop met ERP-koppeling. Met de zekerheid van correcte voorraad- en prijsinformatie en van de juiste klantgegevens. Zo geeft u uw webshop-bezoekers alle informatie die ze nodig hebben om snel te bestellen. Bovendien zorgt ERP-integratie voor een flinke besparing in de beheers- en operationele kosten van uw online verkoopactiviteiten. De directe datastromen tussen uw B2B webshop en het Oracle-pakket zorgen dat de content in uw webshop altijd up-to-date is zonder dat u er omkijken naar heeft.

Automatiseer uw ordermanagement en maak het efficiënter

Ordermanagement wordt een stuk efficiënter als ERP en webshop met elkaar zijn verbonden. Dat maakt het namelijk mogelijk om het orderproces volledig te automatiseren. Een geïntegreerde orderverwerking betekent een nauwkeurig beheer van online bestellingen en een sneller order-to-cash traject. Online ondernemers realiseren zo een toename in de netto-omzet van hun e-commerce maar ook een toegenomen klanttevredenheid. Bovendien bespaart ERP-integratie u veel tijd en energie. In plaats van u bezig te houden met orderverwerking kunt u zich richten op het creëren van toegevoegde waarde.

E-Ops CMS brengt data uit alle bronnen bijeen

Liggen uw ondernemingsdata niet alleen vastgelegd in Oracle ERP-software, maar heeft u verschillende systemen? Bijvoorbeeld een CRM-systeem voor klantrelatiebeheer, een EPM-systeem voor management van prestaties, een SCM-systeem voor het beheer van de toeleveringsketen of een boekhoudpakket voor de financiën. En misschien haalt u aanvullende productinformatie uit een externe database. Solvisoft kan uw E-Ops webshop koppelen met vrijwel elk systeem zodat uw klant beschikt over accurate gegevens en weborders direct worden vastgelegd in de juiste administraties.

Het voordeel van Oracle ERP software integratie voor u

  • Artikel-, klant- en voorraadgegevens direct vanuit Oracle tonen in uw B2B-webshop
  • Realtime verwerking van orders in uw ERP-omgeving
  • Integratie met meerdere B2B webwinkels en/of administratiesystemen

Het voordeel voor uw klant

  • Realtime inzicht in voorraden, prijzen, bestellingen e.d.
  • Snelle en foutloze afhandeling van bestellingen
  • Gepersonaliseerde bestelomgeving op basis van klantgegevens uit ERP

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op