[Borging bedrijfsprocessen]

Borging bedrijfsprocessen

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[hoe borg ik mijn bedrijfsprocessen?]

Bedrijfsprocessen automatiseren

Krijgen uw verkoopmedewerkers dagelijks nog vele telefoontjes en e-mails van uw klanten? Moeten ze vervolgens de orders handmatig verwerken in uw ERP-systeem? De kans op fouten is veel groter, wanneer bepaalde werkzaamheden nog door een medewerker gedaan moeten worden. Het kan veel eenvoudiger en efficiënter, namelijk door uw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Maatwerk aanbieden met een online configurator

Verkoopt u producten met veel variabelen en denkt u dat het onmogelijk is om een webshop te hebben vanwege het maatwerk dat u biedt? Een online configurator leidt uw klant door het orderproces heen en ondersteunt bij het samenstellen van het gewenste product. Een verkoopmedewerker hoeft dus niet persoonlijk met elke klant het product samen te stellen. Bovendien kunt u de configurator koppelen aan uw ERP-systeem, waardoor getoonde voorraden en prijzen actueel zijn. Met een online configurator besparen uw verkoopmedewerkers veel tijd, kunt u gewoon maatwerk aanbieden en zijn er geen teleurstellingen achteraf wanneer een specifieke uitvoering niet mogelijk is.

Help uw klanten sneller met een spareparts-portaal

Grijpen uw servicemedewerkers vaak mis in het magazijn of zijn ze lang op zoek naar het juiste onderdeel? Dan is het handig om een overzicht te hebben van alle benodigde spareparts. Met de BOM-module (Bill of Materials) vragen uw medewerkers met één druk op de knop de actuele lijst met spareparts op voor onderhoud of reparatie. Met de spareparts-lijst bepalen inkopers welke materialen ingekocht moeten worden en hoeveel om de juiste voorraden aan te houden. Servicemedewerkers halen direct het juiste onderdeel uit het magazijn of bestellen het artikel door op de webshop het serienummer in te voeren. Uw klanten hoeven niet te wachten op een nalevering en worden zo sneller geholpen.

Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download