[Alert op phishing? Vraag een gratis test aan]

Alert op phishing?

Vraag een gratis phishing test aan

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[phishing test]

Phishing 

Phishing is een vorm van online oplichting waarbij criminelen proberen om persoonlijke informatie te stelen. Zij richten zich vaak op wachtwoorden, creditcardgegevens of andere vertrouwelijke gegevens. Hierbij doen de criminelen zich voor alsof ze betrouwbaar zijn, bijvoorbeeld door zich voor te doen als bank, e-mailprovider of overheidsinstantie.

Het grootste deel van phishing gebeurt via e-mail. Cybercriminelen versturen een e-mail die eruit ziet alsof deze afkomstig is van een legitieme organisatie. Op deze manier proberen ze het vertrouwen van de ontvanger te wekken. Doorgaans staat er in de e-mail een urgente reden om op een link te klikken of persoonlijke informatie in te voeren. Wordt er op de link geklikt, dan wordt er doorgeklikt naar een valse website die lijkt op de echte website van de organisatie. Zodra slachtoffers hun gegevens invoeren, worden deze door de cybercriminelen gestolen en worden ze gebruikt voor frauduleuze doeleinden. Een aanval van phishing ligt altijd op de loer, daarom is het waardevol om een phishing test aan te vragen. De ideale IT scan.

 

Wees alert!

U wilt uiteraard niet dat uw organisatie doelwit wordt van phishing. Het begint hierbij om uw medewerkers alert te maken voor phishing en hen bewust te maken wat de gevolgen kunnen zijn, want deze kunnen soms van ondenkbare grootte zijn. Maak uw medewerkers bewust van de kenmerken en gevaren van een phishingmail. Ziet het e-mailadres er verdacht uit, zijn er onverwachte taalfouten? Als het van een interne collega blijkt te zijn, zouden ze dan normaal gesproken op deze manier communiceren? Is de inkomende e-mail iets wat je verwachtte van iemand die je kent? Kom er als organisatie achter hoe weerbaar en bewust uw medewerkers zijn voor phishing met een phishing test. 

 

Phishing test

Phishing is een ernstige bedreiging voor online veiligheid en privacy en het is belangrijk om altijd alert te zijn en voorzichtig om te gaan met verdachte e-mails en websites. Voorkom dat u slachtoffer wordt van deze vorm van oplichting.
We hebben allemaal wel eens een e-mail of SMS gekregen waarin wordt gevraagd iets te downloaden of op een link te klikken. Via dit ‘hengelen’ proberen cybercriminelen persoonlijke gegevens te achterhalen. In hoeverre zijn uw medewerkers bewust van de kenmerken en gevaren van phishing, en met name phishingmails? Vraag dan direct de phishing test aan! 

Test het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie met onze gratis en vrijblijvende phishingsimulatie. Meer weten over Phish Threat, raadpleeg de datasheet.

 

Vraag hier direct gratis de phishing test aan.

Phishing threat test aanvragen

[Phishing threat test aanvragen]
Phishing threat test aanvragen
  • Verklein uw grootste aanvalsoppervlak — uw eindgebruikers
  • De nieuwste phishing-campagnes komen aanbod
  • Effectieve beveiligingstraining van uw medewerkers
  • Eenvoudig inzicht in het klikgedrag van medewerkers
  • Uitgebreide rapportage

Begin vandaag nog met het testen en trainen van uw eindgebruikers.

[Gratis phishing-beveiligingstest]