Isah partner intro
[Isah partner intro]

Een geïntegreerde oplossing waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen, ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak

[Isah partner]

Isah partner

Het Isah ERP systeem vormt de spil van alle bedrijfsprocesen binnen een maakbedrijf. Van het eerste klantcontact tot en met de financiële afhandeling: Isah ERP zorgt ervoor dat uw processen efficiënter verlopen en dat deze op orde zijn om binnen de supply chain slim samen te kunnen werken met klanten en leveranciers.

Speciaal voor de klanten van Isah heeft Solvisoft samen met Isah een krachtige geïntegreerde oplossing ter beschikking. Dit bestaat zowel uit het bieden van een volledig geïntegreerd salesportaal als een serviceportaal. Daarmee worden specifieke processen en informatie uit het Isah ERP systeem ter beschikking gesteld in het Web Portal. Eventuele mutaties die doorgevoerd worden in het portaal komen terug in Isah te staan. Door deze samenwerking met Solvisoft is Isah nog beter in staat de klantordergestuurde industrie optimaal te bedienen.

Naast de Isah specifieke modules als het sales- en serviceportaal biedt Solvisoft binnen het platform E-OPS de standaard B2B E-commerce functionaliteiten. Deze kunnen modulair ingezet worden ter aanvulling van het portaal. Dit maakt de oplossing schaalbaar, flexibel en biedt een groeipad naar de toekomst. En dit alles in standaard ontwikkelde software. Oftewel, op alle standaard functionaliteiten worden periodiek updates en onderhoud uitgevoerd.

Kijk hier voor meer informatie en lees het persbericht! Of neem contact met ons op.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op