[Headless e-commerce CMS]

Headless E-commerce CMS

Laat uw online B2B business groeien met E-OPS.
Meer dan 120 modules beschikbaar.

Gratis demo aanvragen

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[E-OPS headless E-Commerce platform]

Wat is Headless E-commerce?

Headless E-Commerce is een type E-Commerce platform dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een architectuur die de front-end gebruikersinterface van het E-Commerce platform scheidt van de back-end systemen die de daadwerkelijke webshopervaring creëert. Hierdoor kan de E-OPS gebruikersinterface volledig worden aangepast en afgestemd op de behoeften van het individuele handels- of productiebedrijf, zonder dat integratie met de back-end systemen nodig is. 

Voordelen Headless E-Commerce

De kracht van standaardisatie, keuzevrijheid voor technologisch onafhankelijke oplossingen

Een belangrijk voordeel van het E-OPS headless E-Commerce platform is de mogelijkheid om een volledig vloeiende E-Commerce-ervaring te creëren. 
De huidige online E-Commerce wereld is tegenwoordig net een snoepwinkel te noemen, zo veel mooie technologische oplossingen zijn er momenteel ontwikkeld. Oplossingen die afhankelijk zijn van de wensen én binnen uw platform van ongekende waarde kunnen zijn. 

Naast de krachtige gestandaardiseerde E-OPS suite met een rijk aantal modules, biedt E-OPS ook de keuzevrijheid om andere technologische oplossingen te integreren. Zo creëren we samen krachtige gestandaardiseerde E-Commerce oplossingen in combinatie met de schaalbaarheid van externe technologieën. 

Omnichannel
Headless E-Commerce is ideaal voor handels- en productiebedrijven die een aanwezigheid via meerdere kanalen nodig hebben (omnichannel), bijvoorbeeld Bol.com, Instagram, Facebook, Marketplaces. Dit stelt handels- en productiebedrijven in staat om een consistente ervaring te bieden aan klanten, ongeacht op welk kanaal ze zich bevinden. De kracht hierbij is dat de content of producten automatisch te pushen naar deze kanalen. 

Met de aanwezige API’s connectoren kan er eenvoudig gekoppeld worden met onder andere Channable of Amazon en uw presents uitrollen over meerdere kanalen. 

Schaalbaarheid 
Het E-OPS headless E-Commerce platform is zeer schaalbaar. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan de groeiende behoeften van het handels- en productiebedrijf. Of het gaat om een groei van het aantal producten, bestellingen of gebruikers, een headless systeem kan eenvoudig worden uitgebreid zonder grote verstoringen. 

Flexibiliteit
Een van de belangrijkste voordelen van headless E-Commerce is de mogelijkheid om de front-end gebruikersinterface volledig aan te passen aan specifieke behoeften van handels- en productiebedrijven. Dit betekent bijvoorbeeld dat de look en feel van de webshop eenvoudig kan worden gewijzigd zonder ingrijpende aanpassingen binnen de back-end systemen. Hierdoor kan de gebruikerservaring optimaal ingezet worden. 

Kostenbesparing
De flexibiliteit en schaalbaarheid van headless E-Commerce kunnen leiden tot kostenbesparingen. Het is mogelijk om door het platform efficiënter te opereren, de IT-infrastructuur te optimaliseren en aanpassingen door veranderende marktomstandigheden kunnen gemakkelijk gedaan worden zonder de noodzaak van dure herconfiguraties. 
 

Vraag een gratis demo aan

API-gedreven en API-first aanpak

Headless E-Commerce maakt gebruik van een API-gedreven en API-first benadering. Dit betekent dat alle functionaliteiten via Application Programming Interfaces (API's) toegankelijk zijn. Dit opent de deur naar integraties met andere systemen, zoals ERP (Enterprise Resource Planning) en Product Information Management Systeem (PIM), waardoor een naadloze informatiestroom mogelijk wordt. Deze aanpak maakt het een ideaal platform voor bedrijven die een sterk aangepaste E-Commerce ervaring nodig hebben, wel of niet in combinatie met omnichannel en/of multichannel.

E-OPS headless E-Commerce platform

Kortom E-OPS is een headless e-commerce platform dat handels- en productiebedrijven helpt om hun E-Commerce oplossingen aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten. In plaats dat ze gebonden zijn aan een bepaald platform of technologie, biedt E-OPS een flexibel platform waarmee bedrijven de meest geavanceerde E-Commerce systemen kunnen bouwen en beheren. E-OPS biedt een uitgebreide selectie van E-Commerce tool mogelijkheden waarmee handels- en productiebedrijven hun E-Commerce processen kunnen automatiseren. Denk hierbij aan betalingen, verkoop, marketing, customer service en logistiek. Ook biedt E-OPS een aantal beveiligingsmaatregelen om zowel de klanten als het bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen. Daarnaast biedt E-OPS ook een aantal analyse mogelijkheden waarmee bedrijven hun E-Commerce activiteiten kunnen monitoren en verbeteren.

 

 

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op