[Technische en bouwgroothandel]

Technische- en bouwgroothandel

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[Technische en bouwgroothandel]

Het gemak van snel en makkelijk bestellen voor de Technische- en Bouwgroothandel

De bouwsector is ontzettend druk met een inhaalslag om de woningnood terug te dringen. Daar merkt u als technische of bouwgroothandel uiteraard de voordelen van. Daarnaast is het voor de jongere generatie vanzelfsprekend om online inkopen te doen, ook voor benodigde bouwmaterialen.

Met uw webshop heeft u de mogelijkheid uw klant te ontzorgen. Bijvoorbeeld met Scan2Order, waarmee uw klant eenvoudig de benodigde onderdelen uit de bouwkeet scant en automatisch in de winkelwagen plaatst. Of met een OCI-koppeling (Open Catalogue Interface). Uw webshop koppelt u aan het inkoopsysteem van uw klant, waardoor de klant eenvoudig orders plaatst via het eigen systeem.

Mastermate webshop gifje

Uitgebreid artikelaanbod beheren

Groothandels die bouwmaterialen leveren, zijn niet onbekend met duizenden producten in hun assortiment. Het is een tijdrovende klus om uw webshop te vullen met al die productinformatie, afbeeldingen en tekeningen en bovendien zeer gevoelig voor fouten. Een PIM-systeem (Product Information Management), zoals EZ-base, helpt u om grote hoeveelheden complexe productinformatie te hanteren en is eenvoudig te integreren met zowel uw webshop als uw ERP. EZ-base verrijkt uw webshopdatabase met uniforme en uitgebreide artikelinformatie. Zo heeft u altijd de meest recente producten en informatie op uw webshop staan.

U helpt uw klanten het juiste artikel te vinden in het uitgebreide aanbod door ranking van zoekresultaten. Ranking maakt het mogelijk om geselecteerde artikelen, artikelen van bepaalde merken of van specifieke productgroepen eerder in de zoekresultaten te tonen. Uw klanten vinden snel wat ze nodig hebben en u kunt sturen in de vertoning van de resultaten. Willen ze vervolgens de producten aanschaffen bij een van uw verkooppunten? Via de dealer-locator vinden uw klanten de dichtstbijzijnde dealer door te zoeken op postcode, provincie, woonplaats of de kaart.

Ontdek de ervaringen van Dozon en Mastermate.

Download direct gratis onze OCI whitepaper

[Download direct gratis onze OCI whitepaper]

Download