[Flexibiliteit]

Flexibiliteit

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
[hoe word ik wendbaarder?]

Vergroot uw wendbaarheid

De wereld om ons heen verandert snel, we hebben te maken met een pandemie die de online business een boost heeft gegeven en technologische ontwikkelingen blijven maar doorgaan. Uw bestaansrecht als productie- of handelsbedrijf hangt af van hoe flexibel u in kunt spelen op deze veranderingen. Een zakelijke webshop biedt u mooie kansen om uw wendbaarheid te vergroten.

Bereik nieuwe doelgroepen met een multishop

Met meerdere webshops, voor bijvoorbeeld nichemarkten, spreekt u verschillende doelgroepen aan. Door dit netwerk van webshops vanuit één e-commerceplatform te beheren, behoudt u het overzicht. Deze zogenaamde multishop kunt u inrichten voor specifieke branches, bedrijven of consumenten en in meerdere talen. Met een specifiek productaanbod, kunt u uw marketing gerichter inzetten en beter inspelen op marktontwikkelingen.

Bied flexibiliteit met een medewerker budgetshop

Via een medewerker budgetshop regelt uw klant dat medewerkers zelf eenvoudig bedrijfshulpmiddelen, zoals kleding, gereedschappen of kantoorartikelen, kunnen bestellen. Een medewerker krijgt een specifiek aantal punten die hij of zij kan besteden in de webshop. Zijn ze op? Dan is het alsnog mogelijk om producten te bestellen, tegen betaling. De medewerker budgetshop bespaart HR- en inkoopafdelingen veel tijd, omdat dit inkoopproces en de budgettering is geautomatiseerd. U verstevigt uw positie als preferred supplier door deze handige webshop aan te bieden, waarbij de omvang van het personeelsbestand niet uitmaakt.

Een dealerportaal inrichten 

Uw dealernetwerk is een belangrijk netwerk. Door een dealerportaal in te richten, faciliteert u online verkoop van uw producten voor uw dealers. Dit portaal kan volledig in de gewenste huisstijl worden vormgegeven en worden voorzien van dealerspecifieke functionaliteiten, zoals de indeling van productgroepen, prijzen en het assortiment. Door koppeling met uw ERP-systeem is alle informatie, die de eindgebruikers zien in het dealerportaal, altijd actueel. U automatiseert de verkopen via uw dealernetwerk en nieuwe dealers kunnen eenvoudig aansluiten. Dat maakt u als leverancier veel wendbaarder.

Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download