[Sectoren]

Sectoren

Vertrouwd door 100+ klanten

ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
[IT-Beheer Sectoren]

Een goed werkende IT-infrastructuur is voor elke organisatie van noodzakelijk belang om concurrerend te kunnen blijven en uw klanten van dienst te kunnen zijn. Wanneer IT-omgevingen haperen, kost u dat handenvol geld. Daarom werken al veel organisaties met onze unieke oplossingen op het gebied van hosting, beheer en security om hun processen te borgen.

Hosting en beheer voor iedereen

We monitoren IT-systemen, zorgen voor netwerkbeveiliging en beheren servers en cloudoplossingen. Dat doen we voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook multinationale ondernemingen met duizenden medewerkers en vele vestigingen. Onze klanten komen vanuit elke denkbare branche: van kleine ondernemers tot grote dealernetwerken en toonaangevende e-commerce partijen.

Expertise: handels- en productiebedrijven

Veel van onze klanten zijn handels- en productiebedrijven. Voor hen leveren we een branchespecifieke webshop én dragen we zorg voor hosting en beheer van hun IT-infrastructuur. Op die manier profiteren zij van een totaaloplossing en hoeven ze slechts met één leverancier te schakelen.

Kom meer te weten over IT Beheer voor:

Productiebedrijven

Productiebedrijven

[Security scan]

IT-securityscan

Als bedrijf is het verplicht om databeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. In hoeverre is dit binnen uw organisatie gewaarborgd? Onze IT-securityscan brengt alle risico’s binnen uw IT-infrastructuur in beeld.

Industrie

Industrie

[Phish threat test]

Phish Threat Test

Phishing is een ernstige bedreiging voor online veiligheid en privacy en het is erg belangrijk alert te zijn. In hoeverre zijn uw medewerkers bewust van de kenmerken en gevaren van phishing? Test het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie met onze Phish Threat Test. 

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op