[Groothandel en distributie]

Groothandel en Distributie

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[Groothandel en distributie]

Betere service voor uw klanten

De eisen die B2B-klanten stellen aan zakelijke webshops worden steeds hoger: ze verwachten dezelfde snelheid en efficiëntie die ze ervaren in de B2C. Het goede nieuws is dat er vele mogelijkheden zijn om dezelfde B2C-ervaring te bieden als groothandel of distributiebedrijf en het hoofd te kunnen bieden aan deze uitdagingen.

Uw klant op nummer één

Een van de onderscheidende factoren is extreme klantgerichtheid: hoe maakt u het uw klanten zo gemakkelijk mogelijk om producten te vinden, te bestellen en inzicht te geven in persoonlijke gegevens, zoals facturen? Door klanten een eigen portaal aan te bieden, hebben ze al deze gegevens direct tot hun beschikking. Ze kunnen favorietenlijsten aanmaken, herhaalbestellingen doen, prijsafspraken terugvinden of eenvoudig een offerte aanvragen. Door uw klant optimaal te bedienen met een eigen portaal ervaart deze het bestellen als eenvoudig en zal eerder geneigd zijn bij u terug te komen.

Kom meer te weten over e-commerce voor de:

Automotive groothandel

Automotive groothandel

[Security scan]

IT-securityscan

Als bedrijf is het verplicht om databeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. In hoeverre is dit binnen uw organisatie gewaarborgd? Onze IT-securityscan brengt alle risico’s binnen uw IT-infrastructuur in beeld.

Detaillisten groothandel

Detaillisten groothandel

[Phish threat test]

Phish Threat Test

Phishing is een ernstige bedreiging voor online veiligheid en privacy en het is erg belangrijk alert te zijn. In hoeverre zijn uw medewerkers bewust van de kenmerken en gevaren van phishing? Test het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie met onze Phish Threat Test. 

Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels

[Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor de groothandels ]

Download