King Intro
[King Intro]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar King. Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[King ERP integratie]

Uw B2B webshop koppelen met King

Zou uw e-commerce een integraal onderdeel moeten zijn van uw business model? Door uw B2B website te koppelen aan King Handel of de King Productiesoftware profiteert u van tweezijdige synchronisatie tussen uw King ERP-pakket en het E-Ops CMS. Dat betekent meer bestelgemak voor uw online klanten en minder administratief werk voor u en uw team.

Bestellingen automatisch doorzetten naar King

Weborders handmatig naar uw ERP-systeem exporteren of data overtikken? Dat is verleden tijd met integratie van uw B2B webshop met King. Daarmee laat u bestellingen direct doorzetten naar uw ERP-pakket. Het systeem kan van iedere online bestelling automatisch een factuur aanmaken en de voorraden bijwerken in King. Dat maakt de administratieve en logistieke afhandeling van uw e-commerce sneller en eenvoudiger. Gevolg? Meer tevreden klanten en meer tijd voor u om te ondernemen.

Webshop-integratie met elk ERP-systeem

Gebruikt u een ander ERP-systeem? Solvisoft kan uw B2B webshop koppelen met King maar ook met elk ander ERP-systeem op de markt.

Gegevens integreren uit meerdere systemen

Integreer alle informatie over uw productcatalogus in uw E-Ops CMS. Uit King, maar ook uit andere bedrijfssystemen en zelfs externe databases. Breng alle gegevens samen in één of in meerdere (meertalige) webshops voor een volledig geïntegreerde e-commerce.

Voordelen van King-integratie voor u

  • Artikel-, klant- en voorraadgegevens direct vanuit King tonen in uw B2B webshop
  • Online bestellingen automatisch vastleggen in uw ERP-systeem
  • Meerdere ERP, CMS en andere systemen koppelen met een of meer B2B-webshops

Voordelen voor uw klant

  • Altijd direct toegang tot actuele informatie over producten, bestellingen en betalingen
  • Producten besteld? E-Ops exporteert direct de orderinformatie naar King zodat de bestelling meteen correct kan worden afgehandeld

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op