Sofrware Gemak Multivers Intro
[Sofrware Gemak Multivers Intro]

Laat uw data voor u werken met een directe koppeling naar Software Gemak Multivers (voorheen UNIT4). Faciliteer uw klant optimaal en bespaar kostbare tijd.

[Software Gemak Multivers ERP integratie]

Uw B2B webshop koppelen met Software Gemak Multivers

Efficiency, snelheid en klanttevredenheid zijn cruciaal voor succesvolle e-commerce. Zet de stap naar integrale online sales met ERP-koppeling. Gebruik de informatie in Software Gemak Multivers (voorheen Unit4 Multivers) om uw internetverkoop aan te jagen en zorg voor moeiteloze en foutloze registratie van weborders in uw ERP-pakket.

E-Ops en Software Gemak Multivers: een krachtige combinatie

Als uw assortiment groeit, wordt het steeds lastiger om zelf producten, prijzen en voorraden bij te houden in het CMS. Met ERP-integratie koppelen we uw B2B-webshop rechtstreeks met artikelen, voorraden, prijzen, klantgegevens, verkooporders, facturen en andere informatie in uw ERP-omgeving. Zo geeft u uw online klanten 24 uur per dag toegang tot een actuele bestelomgeving. Door E-Ops realtime te synchroniseren met Software Gemak Multivers is uw webshop altijd compleet en up-to-date.

Webshop-orderregistratie

Hoe succesvoller uw e-commerce, hoe meer bestellingen er binnenkomen. En hoe meer tijd u kwijt bent met de administratie. Met ERP-integratie maakt u het uzelf en uw klanten gemakkelijk door de orderregistratie in Software Gemak Multivers te automatiseren. Uw voorraad en debiteurenadministratie is dus altijd actueel, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Koppel alle beschikbare informatie met uw e-commerce kanalen

Werkt u (ook) met een ander ERP-systeem dan Software gemak Multivers? Geen probleem, Solvisoft zorgt voor volledige integratie van uw B2B webshop met elk ERP- en CRM-systeem en zelfs met externe databases. Ook als u meerdere webshops beheert met E-Ops webshop-software kunnen we alle informatie over bijvoorbeeld uw producten, voorraden, prijzen, klanten, betalingen en logistiek  koppelen met uw e-commerce kanalen.

Voordelen van Software Gemak Multivers-integratie voor u

  • Voorraden, prijzen, klantgegevens etc. uit ERP direct beschikbaar in uw B2B website
  • Bestellingen in de webshop worden automatisch geïmporteerd in Software Gemak Multivers
  • Alle informatie uit uw bedrijfssystemen en e-commerce kanalen integreren in één omgeving

Voordelen voor uw klant

  • Toegang tot de meest recente gegevens uit uw ERP-systeem in gepersonaliseerde e-commerce omgeving
  • Weborders worden direct geregistreerd in Software Gemak Multivers, dus een snelle en foutloze verwerking is verzekerd 

 

Solvisoft is officieel Integratiepartner van Software Gemak!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op