Store & Dealerlocator
[Store & Dealerlocator]

Store & Dealerlocator 

Toon uw locaties en vergroot online vindbaarheid en creëer meer verkopen in dichtstbijzijnde winkels

[Storelocator en Dealerlocator]

Bevorder de verkoop van dealers en detailhandelaren

Of u nu meerdere locaties heeft of een fabrikant bent die een dealernetwerk ondersteunt, een Store- & Dealerlocator is de must have voor uw webshop. Het bieden van meerdere manieren om producten te kopen is essentieel en dat omvat ook het vinden van fysieke locaties. Met behulp van Google Maps kan de Store- & Dealerlocator module een willekeurig aantal locaties integreren op een kaart. Hierdoor hebben de bezoekers van uw website gemakkelijk toegang tot de informatie die ze zoeken.

Store & Dealer locator - Solvisoft

Zoekfunctie

De Store- & Dealerlocator module bevat een zoekfunctie waarmee bezoekers van uw website de dichtstbijzijnde locaties en lokale dealers kunnen vinden. De bezoeker hoeft hierdoor alleen maar een postcode in te voeren en Google Maps zal automatisch een lijst tonen van alle relevante locaties binnen een bepaalde afstand. Als alternatief kan een adres worden opgegeven via de Store- & Dealerlocator die de exacte locatie voor de gebruiker in kaart zal brengen.

Bijhouden beurzen en evenementen

Een andere nuttige toepassing van de Store- & Dealerlocator module is het bijhouden van beurzen en evenementen. Gebruik uw locator net zoals u een kalenderfunctie zou gebruiken en kondig aankomende beurzen en evenementen aan. Dit zal niet alleen de boodschap verspreiden, de locatie zal ook op de kaart worden aangegeven zodat de bezoeker deze gemakkelijk kan vinden.

Lijstweergave

Bevorder de handel van uw dealernetwerk of uw fysieke winkel(s) door het kopers gemakkelijk te maken dealers te vinden op een Google-kaart en contactinformatie te verstrekken. Naast de weergave van de locaties op de kaart kunnen deze ook worden getoond in een lijstweergave.

De volgende velden worden getoond:

  • Locatienaam
  • Contactnaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Website URL

Google Maps

Google Maps kan worden gebruikt op basis van een aan te vragen API key. Bij een groot aantal Google Maps kaartverzoeken zal mogelijk een betaald abonnement bij Google nodig zijn. De drempel hiervoor varieert en kan besproken worden op moment van uitvoering van het project.

Voordelen Store- & Dealerlocator.

  • Dealer Locator maakt uw merk lokaal en persoonlijk
  • Verbind kopers met lokale fysieke winkels om klantenservice en offline aankopen mogelijk te maken

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op