Store & Dealerlocator
[Store & Dealerlocator]

Store & Dealerlocator 

Toon uw locaties en vergroot online vindbaarheid en creëer meer verkopen in dichtstbijzijnde winkels

[Storelocator en Dealerlocator]

Bevorder de verkoop van dealers en detailhandelaren met een Store- & Dealerlocator.

Of u nu meerdere locaties heeft of een fabrikant bent die een dealernetwerk ondersteunt, een is een Store- & Dealerlocator must-have in uw webshop. Het bieden van meerdere manieren om producten te kopen is essentieel, en dat omvat ook het vinden van fysieke locaties. Met behulp van Google Maps, kan de Store- & Dealerlocator module een willekeurig aantal locaties integreren op een kaart waar bezoekers van de site gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die ze zoeken.

Store & Dealer locator - Solvisoft

Zoekfunctie

De Store- & Dealerlocator module bevat een zoekfunctie waarmee bezoekers van uw website de dichtstbijzijnde locaties en lokale dealers kunnen vinden. De bezoeker hoeft alleen maar een postcode in te voeren en Google Maps zal automatisch een lijst weergeven van alle relevante locaties binnen een bepaalde afstand. Als alternatief kan een adres worden opgegeven via de Store- & Dealerlocator die de exacte locatie voor de gebruiker in kaart zal brengen.

Bijhouden beurzen en evenementen

Een andere nuttige toepassing van de Store- & Dealerlocator is het bijhouden van beurzen en evenementen. Gebruik uw Store- & Dealerlocator net zoals u een kalenderfunctie zou gebruiken en kondig aankomende beurzen of evenementen aan. Dit zal niet alleen de boodschap verspreiden, de locatie zal ook op de kaart worden aangegeven zodat de bezoeker deze gemakkelijk kan vinden.

Lijstweergave

Bevorder de handel naar uw dealernetwerk of naar uw fysieke winkels door het kopers gemakkelijk te maken dealers te vinden op een Google-kaart en contactinformatie te verstrekken. Naast de weergave van de locaties op de kaart resultaten worden deze in een lijstweergave overzicht getoond.

De volgende velden worden getoond:

  • Locatienaam 
  • Contactnaam 
  • Adres 
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Website URL

Google Maps

Google Maps kan worden gebruikt op basis van een aan te vragen API key. Bij een groot aantal Google Maps kaart verzoeken zal mogelijk een betaald abonnement bij Google nodig zijn. De drempel hiervoor varieert en kan besproken worden op moment van uitvoering van het project.
  

Voordelen Store- & Dealerlocator.

  • Dealer Locator maakt uw merk lokaal en persoonlijk
  • Verbind kopers met lokale fysieke winkels om klantenservice en offline aankopen mogelijk te maken

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op