[Headless e-commerce CMS]

Headless E-commerce CMS

Laat uw online B2B business groeien met E-OPS.
Meer dan 120 modules beschikbaar.

Gratis demo aanvragen

Vertrouwd door 100+ klanten

Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce
Ecommerce

E-OPS: hét headless B2B E-commerce CMS!

Volledig gestandaardiseerd en modulair opbouwbaar. De mogelijkheid om systeemonafhankelijk te koppelen. 

E-OPS is ons Content Management Systeem voor een moeiteloos beheer van uw B2B webshop, Spare parts- of Klantportaal.

E-OPS telt momenteel ruim 120 gestandaardiseerde modules die modulair in te zetten naar wens van de klant. Het real-time kunnen tonen van klantspecifieke informatie aan uw klant maakt E-OPS een krachtig e-Commerce platform voor handelsbedrijven en de maakindustrie.

Binnen de E-OPS Suite zijn bijna alle koppelingen van ERP, PIM en PLM systemen beschikbaar. Dit in combinatie met de vele krachtige zoekengines en configuratoren in het platform geven u de mogelijkheid uw klant op een nog hoge niveau online te kunnen bedienen. 

  • Schaalbaar zonder maatwerk
  • Makkelijk te integreren met meerdere backend-systemen
  • Meer dan 120 modules klaar voor integratie
  • Krachtige zoekengines en configuratoren

Contact 

Wat onze klanten vinden

Content - Referentie Mastermate

"Onze projectmanager van Solvisoft is rechtstreeks te bereiken en hij houdt strak de regie"

Michiel Vos

manager e-commerce

Bekijk case

Content - Referentie Zuiver

"We zijn erg blij met het resultaat: een B2B-portaal dat klaar is voor de toekomst en matcht met de behoeften van onze dealers"

Gertjan Joosten

Head of Sales NW-Europe

Bekijk case

De voordelen

  • Schaalbaar zonder maatwerk
  • Makkelijk te integreren met meerdere back-end systemen
  • Doorontwikkeling van E-OPS
  • Realtime prijzen & voorraad tonen

Contact 

Klantcases

[Symeres]

Symeres

Gevoelige data veilig ondergebracht in virtuele high availability server

Bekijk case

Symeres
[ACSI]

ACSI

Automatisering van verkoopadministratie en IT-ondersteuning voor ACSI

Bekijk case

ACSI
[Arcus Group]

Arcus Group

Gloednieuwe webshop met ruim 13.000 producten voor Arcus Group

Bekijk case

Arcus Group
[E-Commerce]

U weet als e-commerce manager, content manager of marketeer als geen ander dat een goed e-commerce platform essentieel is bij de bedrijfsvoering binnen een B2B bedrijf. Er zijn verschillende aspecten die baat hebben bij een degelijk en goed werkend e-commerce platform.

Zo stelt het u in staat om omzetgroei te realiseren. Steeds meer B2B bedrijven kiezen ervoor om hun producten online aan te bieden. Op een gegeven moment bereikt de omzetgroei een plafond. De hoge mate van concurrentie van andere B2B-webshops en prijsvechters speelt hierbij een rol. Of u nu een B2B(2C)-webshop, Spare part portaal of dealerportaal heeft: door u te onderscheiden van andere webshops met slimme en gebruiksvriendelijke functionaliteiten, breekt u door het omzetplafond heen.

Met onze slimme functionaliteiten kunt u de borging van bedrijfsprocessen realiseren. Krijgen uw verkoopmedewerkers dagelijks nog vele telefoontjes en e-mails van klanten? Moeten ze de orders handmatig verwerken in uw ERP-systeem? De kans op fouten is veel groter, wanneer bepaalde werkzaamheden nog door een medewerker gedaan moeten worden. Het kan veel eenvoudiger Door het realiseren van een koppeling tussen uw B2B Webshop en uw ERP-systeem. Klant specifieke informatie wordt uit het ERP ontsloten en in de webshop getoond en bestelling vanuit de shop in uw ERP geschoten. 

Een besparing in tijd en kosten met onze e-commerce oplossingen

Het is de bedoeling dat een webshop uw verkoopmedewerkers en uw klanten faciliteert bij de verkoop en inkoop. Wanneer een webshop u alleen maar meer werk oplevert, is het prettig om te weten dat er gestandaardiseerde koppelingen bestaan die uw ERP en Shop kunnen koppelen. Op die manier bespaart u uw verkopers tijd en bent u in staat om met hetzelfde aantal medewerkers meer orders te verwerken.

Tijd is geld. Gelukkig zijn er nieuwe technologieën en handige modules voor uw B2B-webshop beschikbaar om uw e-commerceprocessen efficiënter te laten verlopen. Op die manier bespaart u tijd op de verwerking van een order en krijgt u minder vragen binnen per telefoon of e-mail. Zo kunt u zich focussen op complexere zaken, worden routinematige werkzaamheden geautomatiseerd en bespaart u op kosten. 


Wat is het verschil tussen e-commerce en e-business?

E-commerce en e-business zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt, maar ze hebben verschillende betekenissen. E-commerce, of elektronische handel, verwijst naar het kopen en verkopen van goederen of diensten via internet. Het omvat alle commerciële transacties die online worden uitgevoerd, zoals het kopen van een boek op een online winkel of het boeken van een hotelkamer. E-business, of elektronisch zakendoen, is een bredere term die alle online activiteiten omvat die een bedrijf uitvoert. Niet alleen het kopen en verkopen van goederen en diensten, maar ook andere activiteiten zoals online marketing, klantenservice, en het beheren van online relaties met leveranciers en partners. Dus, e-commerce is een onderdeel van e-business, maar e-business omvat meer dan alleen e-commerce.
 

Klaar voor de toekomst met B2B e-commerce software van Solvisoft

Klaar om een stap te zetten en te investeren in een toekomstbestendig B2B e-commerce platform? Ontdek de mogelijkheden van Solvisoft's oplossingen en zet de eerste stap naar het creëren van een krachtige online aanwezigheid. Verhoog de efficiëntie, bespaar tijd en kosten en verover de markt met de beste e-commerce oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Solvisoft uw bedrijf kan transformeren. Samen bouwen we aan een sterke digitale toekomst voor uw bedrijf. In de wereld van B2B e-commerce is Solvisoft de partner die uw onderneming nodig heeft. Met onze geavanceerde webshop software zet u een digitale stap vooruit. Kies voor het beste  platform en laat uw bedrijf groeien met Solvisoft.

 

 

Ontdek ons E-OPS CMS en laat jouw omzet ook groeien

Vraag vrijblijvend een demo aan

Benieuwd naar de mogelijkheden met E-OPS? Onze E-commerce adviseurs nemen u graag mee door het systeem en beantwoorden alle vragen!

Gratis demo aanvragen

Meer over E-OPS