[IT beheer - header]

IT-Beheer

Hoe zeker bent u van uw IT-beveiliging? Laat onze security expert een gratis IT-Quickscan uitvoeren!

Gratis IT-scan aanvragen

Vertrouwd door 100+ klanten

ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer
ITbeheer

Laat u ontzorgen door Solvisoft

Haperende of een trage verbinding, het ontvangen van veel SPAM, of niet weten welke veiligheidscijfer u aan uw IT omgeving kan geven? Laat u ontzorgen door Solvisoft. Wij nemen uw IT-beheer uit handen. Zo houdt u tijd over voor de taken die u direct resultaat opleveren! 

Met onze kennis en expertise draaien uw systemen altijd optimaal en hoeft u zich geen zorgen te maken over (data)veiligheid. 

Solvisoft is uw erkende partner voor systemen van Altaro, Citrix, Dell, HP, Microsoft, Sophos en nog veel meer! Bekijk hieronder al onze partnerschappen.

Meer over ons

Onze Partners

[Sophos]
Sophos
[Microsoft]
Microsoft
[Altaro]
Altaro
[Isah]
Isah
[Exact]
Exact
[Kerridge CS]
Kerridge CS
[HP]
HP
[Dell]
Dell
[Software Gemak]
Software Gemak
[ECI Ridder iQ]
ECI Ridder iQ
[Ingenico]
Ingenico
[Citrix]
Citrix

De voordelen

  • U kunt zich bezighouden met uw core business.
  • Een vangnet voor IT-ondersteuning, ook buiten kantoortijden
  • Werken op kantoor, thuis of het buitenland in een veilig omgeving. 
  • Een IT partner die ook kennis heeft van bedrijfs- en productieprocessen
[IT Beheer]

IT Beheer en netwerkbeheer: Uw bedrijfsnetwerk 24/7 in topconditie

Als IT-beheerder, systeem- en netwerkbeheerder of manager van bedrijfsnetwerken, begrijpt u de cruciale rol van goed IT beheer en netwerkbeheer. Bij Solvisoft begrijpen we het belang van een probleemloos bedrijfsnetwerk en bieden we uitgebreide oplossingen voor het beheren en optimaliseren van jouw IT-infrastructuur.

Een stabiel bedrijfsnetwerk is de ruggengraat van moderne organisaties. Ons gespecialiseerde team van experts staat klaar om uw IT-beheer en netwerkbeheer te ondersteunen. Van netwerkconfiguratie tot het oplossen van technische problemen, wij zorgen ervoor dat het bedrijfsnetwerk altijd soepel en veilig blijft functioneren. Hulp nodig bij het wisselen van it partner? Of wilt u de eerste stap zetten naar modern werkplek beheer? Bij Solvisoft staan we altijd voor u klaar.

Onder ICT-beheer verstaan we o.a. de zorg voor hardware, software, beveiliging, support en onderhoud. Het is onmogelijk om zelf de IT-omgeving dag en nacht in de gaten te houden, daarom kunt u bouwen op ons team van servicegerichte IT-specialisten en proactieve monitoring. Wanneer er onverhoopt iets misgaat, dan detecteren wij dit direct. Vaak lossen we incidenten op afstand meteen op, maar mocht het nodig zijn, dan komen we vanzelfsprekend langs. Zo kan de organisatie zonder of met slechts beperkte hinder gewoon doordraaien.

Wij begrijpen dat uw organisatie specifieke doelen heeft en dat IT-beheer daarbij ondersteunend moet zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw IT-beheer uit te besteden aan ons ervaren team. Hierdoor kunt u zich richten op kernactiviteiten en bedrijfsgroei, terwijl wij zorgen voor een optimaal werkende IT-infrastructuur.


Systeem- en netwerkbeheer is onze expertise

Onze expertise in systeem- en netwerkbeheer stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van uw bedrijfsnetwerk. Of het nu gaat om het implementeren van beveiligingsmaatregelen, het monitoren van netwerkprestaties of het snel oplossen van technische problemen, wij staan voor u klaar.

  • Proactieve monitoring: We houden uw netwerk 24/7 in de gaten om problemen vroegtijdig te signaleren.

  • Beveiliging op hoog niveau: Bescherm het bedrijfsnetwerk tegen cyberdreigingen met geavanceerde beveiligingsoplossingen. 25% van het MKB wordt aangevallen of krijgt met een dreiging te maken. Bij Solvisoft kunt u een gratis phising test aanvragen.

  • Schaalbaarheid: Onze oplossingen groeien mee met uw organisatie, of deze nu groter wordt of nieuwe uitdagingen aangaat.

  • Deskundig advies: We adviseren u over de beste IT-strategieën om uw bedrijf vooruit te helpen.


Kies voor Solvisoft

Bij Solvisoft geloven we dat succes begint met een goed beheerd bedrijfsnetwerk. Onze op maat gemaakte oplossingen voor IT-beheer en netwerkbeheer zijn ontworpen om een organisatie te ondersteunen en te laten groeien. We zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur soepel draait, terwijl u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelen.

Solvisoft staat klaar om het IT-beheer en netwerkbeheer naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat het bedrijfsnetwerk efficiënt, veilig en schaalbaar is. Kies voor ons om uw IT-uitdagingen aan te pakken en uw bedrijf te laten groeien met optimaal IT beheer en netwerkbeheer. 

Vraag nu een IT scan aan of neem contact op zodat we samen het gesprek aan kunnen gaan. Samen zoomen we in op de huidige omgeving, welke wensen u heeft en belichten we de gevaren die mogelijk spelen door een kwetsbaarheidsscan te doen.
 

Wat onze klanten vinden

IT beheer -  Symeres

"Gevoelige data veilig ondergebracht in virtuele high availability server"

Ruud Koolmees

ICT-manager

Bekijk case

IT-beheer - Acsi referentie

"Het is fijn om een betrokken IT-partner als Solvisoft achter de hand te hebben"

Arno Schlepers

IT-manager

Bekijk case

Ontdek ons E-OPS CMS en laat jouw omzet ook groeien

Laat een gratis IT-Quickscan uitvoeren!

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ICT en alle security mogelijkheden? We praten u graag vrijblijven bij.

Gratis IT-scan aanvragen

ICT beheer uitbesteden