Isah en Solvisoft helpen maakbedrijven klanten nóg beter te bedienen met geïntegreerde web portal
[Isah en Solvisoft helpen maakbedrijven klanten nóg beter te bedienen met geïntegreerde web portal]

Een geïntegreerde oplossing waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen, ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak

[Isah en Solvisoft helpen maakbedrijven klanten nóg beter te bedienen met geïntegreerde web portal]

Persbericht

Tilburg, 13 december 2021 – Isah Business Software ontwikkelde in samenwerking met Solvisoft een Web Portal waarmee gebruikers van de Isah ERP software hun klanten op het gebied van sales en aftersales nóg beter kunnen bedienen. De Web Portal is volledig in lijn met de Isah functionaliteit en processen ontwikkeld, waardoor er een naadloze integratie tussen operations en e-commerce ontstaat.

Solvisoft is expert op het gebied van schaalbare weboplossingen voor handels- en productiebedrijven. Sinds hun oprichting in 2006 hebben zij al honderden klanten mogen helpen in het realiseren van hun online doelstellingen middels B2B e-commerce.

Isah is al 35 jaar actief op het gebied van ERP Software voor de maakindustrie. Wereldwijd werken meer dan 700 maakbedrijven met Isah Business Software. Frank Groot, CCO van Isah Business Software: “Onze ERP-oplossing vormt de spil van alle bedrijfsprocessen binnen een maakbedrijf. Steeds vaker merken we echter dat maakbedrijven niet alleen bezig zijn met digitalisering binnen de muren van de fabriek, maar dat er ook behoefte is om digitaal verbonden te zijn met klanten en leveranciers. Een manier om daarin te ondersteunen is door middel van een klantenportaal.

Omdat wij sterk geloven dat ieder bedrijf moet focussen op datgene waar zij goed in is, hebben we voor dit domein besloten om een strategische samenwerking aan te gaan. Net zoals we voor CAD en PDM vraagstukken integreren met partijen die daarin gespecialiseerd zijn, hebben we voor e-commerce een partnership gezocht met Solvisoft. Naast hun kracht en expertise ten aanzien van B2B webportalen sprak ook hun filosofie op het vlak van softwareontwikkeling ons aan. Zij geloven net als wij in standaard software waarbij continu doorontwikkeld wordt op basis van de behoefte van klanten. Door diezelfde denkwijze en het feit dat we beide veel kennis en ervaring hebben binnen de maakindustrie, hebben we een goede match gevonden in het aanbieden van een gezamenlijke oplossing.”

Isah en Solvisoft helpen maakbedrijven klanten nóg beter te bedienenDe Isah Web Portal is een beveiligde webomgeving waar klanten, dealers en/of leveranciers in een persoonlijke omgeving eenvoudig en snel toegang hebben tot belangrijke informatie en allerlei zaken zelfstandig kunnen regelen. Ze kunnen daarmee efficiënter werken en op ieder moment bijvoorbeeld een order of storingsmelding plaatsen. Daarnaast heeft men informatie altijd en overal beschikbaar – of het nu gaat om productinformatie, een orderstatus, facturen of servicemeldingen. De Isah Web Portal helpt maakbedrijven om klanten beter te bedienen, ze zelfredzamer te maken en daarmee de klanttevredenheid te verhogen. Ofwel: dé ‘next step’ in digitalisering voor de maakindustrie!

Tom Romein, Operations Manager E-commerce bij Solvisoft: “Het concept dat wij samen met Isah hebben weggezet is uniek in Nederland. De samenwerking gaat écht een stap verder dan alleen integreren. We hebben samen deze functionaliteit ontwikkeld die volledig geënt is op de data en structuur van de Isah ERP-software. Naast de Isah-specifieke modules biedt Solvisoft binnen het platform E-OPS bovendien aanvullende B2B e-commerce functionaliteiten. Deze kunnen modulair ingezet worden ter aanvulling van de Isah Web Portal. Dit maakt de oplossing schaalbaar, flexibel en biedt productiebedrijven een groeipad naar de toekomst.”

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op