[Hoe blijft u beschermd tegen ransomware whitepaper]

Hoe blijft u beschermd tegen ransomware? Whitepaper

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[Hoe blijft u beschermd tegen ransomware]

Wat kan uw organisatie doen tegen ransomware

U wilt uw computer of telefoon aanzetten, maar het lijkt erop dat deze is geblokkeerd. Op het scherm verschijnt een melding, waarin staat dat pas toegang wordt gegeven na betaling van losgeld (ransom). Help! U bent slachtoffer geworden van Ransomware.

Grote en kleine bedrijven worden steeds meer bedreigd door agressieve en brutale Ransomware-aanvallen. Het verlies van toegang tot kritische bestanden, gevolgd door een eis tot betaling, kan een enorme verstoring van de productiviteit van een organisatie opleveren.

Wat is ransomware?

Ransomware wordt in het Nederlands ook wel gijzelsoftware genoemd. Het is een computervirus (malware) dat de computer of de bestanden erop kaapt en deze gegevens vervolgens versleutelt waardoor ze niet meer toegankelijk zijn. De criminelen proberen vervolgens u, of uw organisatie, een losgeldbedrag (de ‘ransom’) te laten betalen om weer toegang te kunnen krijgen tot de versleutelde bestanden. Dit losgeld wordt vaak geëist in de vorm van een digitale munteenheid (cryptocurrency) zoals Bitcoin.

Als uw bedrijfsnetwerk gegijzeld wordt door Ransomware, kan de bedrijfsvoering ernstig in het geding komen. Klanten kunnen dan misschien geen bestellingen meer plaatsen, facturen worden niet betaald of verstuurd en de salarisadministratie ligt plat. Ook loopt u kans op reputatieschade als zakelijke relaties en klanten horen dat het netwerk gegijzeld is en zij zich daardoor bijvoorbeeld zorgen gaan maken of hun gegevens misschien ook zijn buitgemaakt.

Vraag hier direct gratis Hoe u zich beschermd tegen ransomware? whitepaper aan.

Whitepaper hoe blijft u beschermd tegen ransomware?

[ Whitepaper hoe blijft u beschermd tegen ransomware?]
 Whitepaper hoe blijft u beschermd tegen ransomware?

 

  • Een korte introductie over ransomware
  • Hoe gebeurt een ransomware aanval?
  • Hoe verlopen ransomware aanvallen?
  • 10 beste beveiligingstips om direct toe te passen
  • Bescherming tegen ransomware
[Hoe blijft u beschermd tegen ransomware whitepaper]