Exact partner
[Exact partner]

Boekhoudsoftware en ERP-systemen voor maak- en servicebedrijven.

[Exact partner]

Exact partner

Business software-ontwikkelaar Exact is een van de drie grootste spelers in de wereldwijde cloud accounting-markt. Het bedrijf werkt samen met een omvangrijk netwerk van partners om zo hun EcoSystem te vergroten. Door het partnerschap met Solvisoft aan te gaan, wil Exact extra gebruiksgemak en functionaliteit bieden voor haar klanten.

Realtime synchronisatie

De ERP-koppeling van E-OPS zorgt voor realtime synchronisatie tussen webshops en hun achterliggende back end-systeem. Bijvoorbeeld van voorraad-, prijs- en productinformatie, maar ook klant- en ordergegevens en zelfs klantspecifieke afspraken die zijn vastgelegd in het ERP-systeem. De gebruiker treft dus altijd de laatste gegevens aan in de webshop en profiteert van een snellere verwerking van orders. De koppeling werkt ook de andere kant op. Ook de ERP-omgeving wordt bijvoorbeeld automatisch geactualiseerd als er een bestelling wordt gedaan via de E-OPS webshop. Dat kan gaan van het bijwerken van de voorraad tot en met de afhandeling van de verzending en de betaling. Het bestelproces kan zo helemaal worden geautomatiseerd. Dat betekent voor de webshopbeheerder een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing.

Probleemloos integreren

Solvisoft is blij met het partnerschap met Exact: “Door samen te werken kunnen we onze software nog beter afstemmen op de wensen van Exact-gebruikers en ze nog beter helpen hun E-commerce te optimaliseren.” Overigens was E-OPS al langer naadloos te integreren met de omgevingen van Exact Globe en Exact Online alleen nog niet als officiële partner. De applicatie is trouwens ook te koppelen met andere ERP-systemen en andere interne en externe informatiesystemen.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op