[E-Commerce voor maakbedrijven Whitepaper]

E-Commerce voor maakbedrijven Whitepaper

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[E-commerce voor maakbedrijven Whitepaper]

Essentieel voor loyale en tevreden klanten

Wist u dat uit onderzoek van de Rabobank in maart 2020 blijkt dat 79% van de bedrijven binnen de maakindustrie een onvoldoende scoort op nieuwe technologieën waaronder E-commerce. De maakindustrie wordt ook wel gekscherend de papierfabriek genoemd. Waar binnen andere branches E-Commerce al een ingeburgerd begrip is, is dit binnen de maakindustrie nog relatief nieuw. De overstap van papier naar digitaal is voor veel bedrijven een lastige stap, aangezien digitalisering vraagt om veel kennis rondom processen en digitale systemen.

E-Commerce is echter niet meer weg te denken uit onze economie. Tegenwoordig willen we allemaal realtime informatie in kunnen zien en willen we op ieder moment van de dag een bestelling kunnen plaatsen, ongeacht waar we ons bevinden. Dit vraagt om andere manier van verkopen en informeren. Iets waar binnen de maakindustrie nog een absolute slag te maken is. Een goede omnichannelstrategie bepaalt uw succes als maakbedrijf en een webshop kan dan zeker niet ontbreken.

Dure missers bij webshops van maakbedrijven

Tegenwoordig verwachten zakelijke klanten dezelfde webshopervaring die zij hebben als consument. Een responsive webshop, hoge servicegraad en leverbetrouwbaarheid worden als vanzelfsprekend gezien. Het is daarom essentieel om in te spelen op technologische ontwikkelingen om concurrerend te blijven of zelfs te blijven bestaan. In deze whitepaper bespreken we dure missers die we in de praktijk zien bij webshops van maakbedrijven.

E-Commerceprocessen digitaliseren

Gelukkig is het mogelijk om B2C-functionaliteiten terug te laten komen in uw B2B-webshop. U voegt waarde toe voor uw klanten met bijvoorbeeld een OCI-koppeling, scan-to-orderproces, Azure Search en productbundels. Bovendien biedt deze whitepaper u meer inzichten in hoe u de klantbeleving optimaliseert en datagedreven werkt.

Wanneer start ú met uw webshop?

Na het lezen van de whitepaper bent u op de hoogte van dure missers en alle mogelijkheden die E-Commerce u biedt als maakbedrijf. We geven u tips om het gebruik van uw webshop te stimuleren en gaan verder in op de praktijk met Kraker Trailers als voorbeeld. Uiteindelijk is niet de vraag of u moet starten met een webshop, maar wanneer om vanuit de achterhoede weer aan te sluiten bij de digitale voorhoede.

Vraag hier direct gratis de E-Commerce voor maakbedrijven whitepaper aan.

E-Commerce voor maakbedrijven

[E-Commerce voor maakbedrijven]
E-Commerce voor maakbedrijven
  • De maakindustrie en haar exponentiële groei
  • Dure missers bij webshops van maakbedrijven
  • De mogelijkheden van E-Commerce voor de maakindustrie
  • Praktijkcase Kraker Trailers
  • Wanneer start u met uw webshop?
[E-commerce voor maakbedrijven Whitepaper]

Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor maakbedrijven

[Download direct gratis onze E-Commerce whitepaper voor maakbedrijven]

Download