TecDoc
[TecDoc]

TecDoc

Eenvoudig voertuig onderdelen identificeren en passende onderdelen snel vinden

[TecDoc]

TecDoc catalogi koppeling

Het is mogelijk om aan uw webshop de TecDoc catalogi koppeling te maken van TecAlliance. De informatiebank van TecDoc omvat meer dan 1.000 merken, 190.000 voertuigtypen, 9,8 miljoen artikelen en 9.800 gestandaardiseerde productbeschrijvingen. In totaal houdt de catalogus meer dan 450 miljoen voertuigkoppelingen bij.

Makkelijk voertuig onderdelen identificeren

Door de koppeling met TecDoc catalogi koppeling kunnen garages, handelaren en onderdelenfabrikanten van voertuigen eenvoudig onderdelen identificeren en kunnen passende onderdelen snel gevonden worden. De catalogi wordt door TecAlliance continue aangevuld met de meest actuele en uitgebreide reparatie en onderhoudsinformatie. Hierdoor kan te allen tijde het juiste onderdeel gevonden worden.
 

TecDoc zoeken op VIN of kenteken - SolvisoftTecAlliance heeft voor het zoeken van de producten een API beschikbaar waarmee gecommuniceerd zal worden. Via een in de webshop opgenomen zoekscherm is het mogelijk om op kenteken of VIN (Voertuig Identificatie Nummer) te zoeken naar producten. Indien een voertuig gevonden is komen de productresultaten voor dit voertuig in beeld. Bij een onbekend of incorrect kenteken zal een melding getoond worden: 'voertuig niet gevonden'. Alleen de door aanbieder van toepassing zijnde producten worden getoond. Deze zitten vaak slechts in enkele productgroepen. Hierdoor wordt na de zoekopdracht direct het gevonden assortiment getoond. Via het groepenfilter aan de zijkant kan verder gefilterd worden in het assortiment. Ook is het mogelijk dat de bezoeker een trefwoord in kan voeren om de resultaten verder te specificeren. Heeft de klant het juiste product gevonden, dan is deze eenvoudig te bestellen in uw webshop.

Vraag een gratis demo aan

De TecDoc voordelen op een rij:

  • Tijds- en kostenbesparend door minder onjuiste bestellingen
  • Reductie van retouren: het verwerken van retouren kan soms een uitdaging zijn. Doordat de klant voorzien kan worden van de juiste informatie, kunnen betere bestellingen geplaatst worden. Dit reduceert uiteindelijk de hoeveelheid retouren.
  • Productgegevens en artikelinformatie op basis van de internationale standaarden: alle informatie in TecDoc voldoet aan de internationale standaarden. Dit geeft een meerwaarde voor uw klant.
  • Actuele voertuig- en onderdeleninformatie: in TecDoc is vrijwel alle informatie over ieder voertuig op te vragen. Actuele informatie is beschikbaar, op ieder moment van de dag.
  • Eenvoudige integratie van de TecDoc product- en voertuiggegevens met uw eigen ERP-systeem en de E-OPS webshop: geen gedoe met handmatige invoer, de gegevens uit TecDoc kunnen gesynchroniseerd worden met uw ERP-systeem en ons E-OPS platform.
  • Geen lokale opslag van gegevens in uw webshop die bij het kenteken horen.

Is de TecDoc module iets voor u binnen uw E-Commerce platform? Neem gerust via onderstaande button contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op