[IT Beheer Nijmegen]

IT Beheer

Nijmegen

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Nijmegen]

De IT-beheerder die er bovenop zit

Hoeveel mensen in uw organisatie kunnen hun werk niet doen bij server uitval? En hoeveel omzet loopt u mis als de online order entry niet functioneert? IT is bepalend voor de productiviteit van uw bedrijf en de tevredenheid van uw klanten. Wilt u ICT liever uitbesteden? Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Nijmegen die elke dag zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw IT-systemen. 

Verzeker de bedrijfscontinuïteit

U kunt geen dag zonder IT. Daarom waakt Solvisoft 24/7 over de continuïteit van uw werkprocessen. Met geavanceerde monitoringssoftware controleren we op afstand de prestaties en capaciteit van uw IT-systemen. Laat performance-problemen, dataverlies of uitval geen gevaar vormen voor uw business continuity. Ook als u niet te tevreden bent over uw huidige IT partner, helpen wij u graag verder.

Eén aanspreekpunt voor uw IT-beheer

Zonder IT ligt het werk stil. Als zich een probleem voordoet met servers, netwerk of werkstations wilt u dus direct geholpen worden. Bij de helpdesk van Solvisoft heeft u uw eigen contactpersoon. Iemand die uw bedrijf en de IT-systemen kent en direct aan de slag gaat met een snelle en adequate oplossing. Ook voor vragen over uw IT-beheer of voor advies over het optimaliseren van uw systemen kunt  u natuurlijk terecht bij onze supportdesk.

IT-beheren is vooruitzien

Om succesvol te zijn, moet u voortdurend kunnen inspelen op veranderende omstandigheden in de markt en de wensen van uw klanten. En ondertussen bieden innovaties in de IT steeds nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. U wilt dus zeker weten dat uw IT-systeem klaar is voor de uitdagingen van morgen. Met proactief IT-beheer en tijdig advies over aanpassingen aan uw systemen, zorgen we dat IT uw bedrijfsvoering elke dag optimaal ondersteunt, nu en in de toekomst.

Zo zorgt Solvisoft voor IT-beheer zonder zorgen:

  • Alle zakelijke IT-diensten onder één dak
  • Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand
  • Snel ter plekke bij uw bedrijf in Nijmegen
  • Geen zorgen over uw IT met 24/7 bewaking op afstand
  • Persoonlijke support met een vast aanspreekpunt
  • Proactief advies en ondersteuning voor optimale prestaties van uw systemen

 

Wij zijn ook gespecialiseerd in E-Commerce oplossingen voor Handel- en Productie bedrijven. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op