[IT Beheer Ede]

IT Beheer

Ede

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Ede]

U zoekt een IT-beheerder in Ede? Solvisoft maakt het eenvoudig

Is uw organisatie afhankelijk van goed werkende computers, servers, applicaties, databases en netwerken? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat alles optimaal functioneert. Hoe complex uw IT-landschap ook is; Solvisoft maakt het simpel voor u. U concentreert zich op uw werk en wij zorgen ervoor dat u krachtig wordt ondersteund door uw informatietechnologie.

Computer problemen opgelost voordat u er iets van merkt

Bij Solvisoft monitoren we 24/7 uw ICT-systemen op afstand. Dat waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en kan down time vaak voorkomen. Onze geavanceerde monitoring-software bewaakt de prestaties en capaciteit van uw systeem proactief. Computer problemen zijn vaak al opgelost voordat u ze heeft opgemerkt. En als hulp op afstand niet voldoende is, komen we direct bij u op locatie.

Uw persoonlijke supportdesk 

Belt u bij computer problemen de Windows helpdesk? U wordt natuurlijk liever direct geholpen door iemand die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Bij Solvisoft hebben onze klanten een vast technisch aanspreekpunt. Deskundige professionals die uw situatie kennen en direct een adequate oplossing kunnen bieden. Met hulp op afstand of ter plekke in Ede, zodat u meteen weer aan het werk kunt.

IT-beheer dat uw ambities ondersteunt in Ede

IT-beheer is meer dan software updates en het trouble shooten bij problemen. Solvisoft werkt op de achtergrond voortdurend aan het optimaliseren van uw systemen. We houden de prestaties en capaciteit van uw IT-infrastructuur op peil, en zorgen dat uw werkzaamheden steeds optimaal worden ondersteund. Met proactief IT-beheer en advies op maat zorgen we dat uw systeem altijd klaar is om uw ambities waar te maken.

Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand, met o.a.:

  • IT-beheer volgens de hoogste standaarden, gewoon in de buurt van Ede
  • Compleet beheerpakket met hosting, virtualisatie, beveiliging, backup management, monitoringen en krachtige webshop-software onder één dak
  • 24/7 monitoring en bewaking van uw systemen op afstand
  • Proactieve ondersteuning voor optimale inzet van uw IT-systemen
  • Uw persoonlijke aanspreekpunt voor support en advies

Wij komen graag bij u langs om bijvoorbeeld uw omgeving in kaart te brengen door middel van onze IT-Scan. Iets voor u? Neemt u gerust contact met ons op!

Twijfel niet meer!

[Twijfel niet meer!]

Doe gratis onze IT-scan.

Lees meer