[IT Beheer Den Bosch]

IT Beheer

Den Bosch

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Den Bosch]

Volledige IT-dienstverlening door een IT bedrijf in Den Bosch

Solvisoft ondersteunt bedrijven in Den Bosch met full service IT-dienstverlening. Heeft u behalve server-beheer en werkplekbeheer andere IT-vraagstukken? Solvisoft kan alle aspecten van uw IT-infrastructuur integraal benaderen, omdat we alle deskundigheid in eigen huis hebben. Ook op het gebied van online backup, cloud-oplossingen, IT scans, disaster recovery-oplossingen, en Office 365. We zijn gespecialiseerd in vmware- en Microsoft-omgevingen. Bij het wisselen van IT partner of uw ICT uitbesteden helpen wij u graag op weg, 

Continue IT-beheer ook op afstand

Solvisoft, een betrouwbaar IT bedrijf  in de omgeving van Den Bosch bewaakt uw IT-systemen continu op afstand. Met geavanceerde monitoringsoftware houden we voortdurend een oogje in het zeil. Presteert uw systeem optimaal? Is er voldoende capaciteit? Is alle software up-to-date? Zo voorkomt u uitval, of verminderde prestaties en weet u elke dag zeker dat u kunt vertrouwen op uw IT-systemen. En als er toch een keer iets mis gaat, is het vaak al opgelost voordat u er iets van merkt.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support bij een IT bedrijf in Den Bosch

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Den Bosch die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

IT Scan aanvragen

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer in Den Bosch

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand, met o.a.:

  • IT-beheer volgens de hoogste standaarden, gewoon bij een IT bedrijf in de buurt van Den Bosch
  • Compleet beheerpakket met hosting, virtualisatie, beveiliging, backup management, monitoringen en krachtige webshop-software onder één dak
  • 24/7 monitoring en bewaking van uw systemen op afstand
  • Proactieve ondersteuning voor optimale inzet van uw IT-systemen
  • Uw persoonlijke aanspreekpunt voor support en advies bij een IT bedrijf in Den Bosch.

 

Wij zijn ook gespecialiseerd in B2B E-Commerce oplossingen voor Handel- en Productie bedrijven. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op