Kerridge partner
[Kerridge partner]

ERP-software, diensten en supportoplossingen voor groothandel-, distributie-, verhuur- en installatieklanten.

[Kerridge partner]

Kerridge CS partner

Kerridge Commercial Systems (KCS) is leverancier van ERP-software, diensten en supportoplossingen voor groothandel-, distributie-, verhuur- en installatieklanten wereldwijd. Door het partnerschap met Solvisoft aan te gaan, wil Kerridge CS extra gebruiksgemak en functionaliteit bieden voor haar klanten. Integratie en connectiviteit met andere systemen wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Uw ERP systeem moet voorbereid zijn om verschillende koppelingen te kunnen leggen met derde systemen zoals een B2B webshop.

Realtime synchronisatie

De ERP-koppeling van E-OPS zorgt voor realtime synchronisatie tussen webshops en hun achterliggende back end-systeem. Bijvoorbeeld van voorraad-, prijs- en productinformatie, maar ook klant- en ordergegevens en zelfs klantspecifieke afspraken die zijn vastgelegd in het ERP-systeem. De gebruiker treft dus altijd de laatste gegevens aan in de webshop en profiteert van een snellere verwerking van orders. De koppeling werkt ook de andere kant op. Ook de ERP-omgeving wordt bijvoorbeeld automatisch geactualiseerd als er een bestelling wordt gedaan via de E-OPS webshop. Dat kan gaan van het bijwerken van de voorraad tot en met de afhandeling van de verzending en de betaling. Het bestelproces kan zo helemaal worden geautomatiseerd. Dat betekent voor de webshopbeheerder een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing.

Naadloze integratie

Solvisoft is in haar nopjes met het officiële partnerschap met Kerridge. “Door samen te werken kunnen we onze software nog beter afstemmen op de wensen van Kerridge-gebruikers en ze nog beter helpen hun E-commerce processen te verbeteren.” De applicatie is trouwens ook naadloos te koppelen met andere ERP-systemen en andere interne en externe informatiesystemen.

 

Kijk hier voor Kerridge CS en hier voor Kerridge Wholesales van Kerridge CSvoor meer informatie. Of neem contact met ons op.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op