[IT beheer Zaltbommel]

IT beheer

Zaltbommel

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Zaltbommel]

ICT in Zaltbommel

Hoeveel mensen in uw organisatie kunnen hun werk niet doen bij server uitval? En hoeveel omzet loopt u mis als de online order entry niet functioneert? IT is bepalend voor de productiviteit van uw bedrijf en de tevredenheid van uw klanten. Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Zaltbommel die elke dag zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw IT-systemen.

Computer problemen al opgelost voordat u er iets van merkt

Bij Solvisoft monitoren we 24/7 uw ICT In Zaltbommel op afstand. Dat waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en kan down time vaak voorkomen. Onze geavanceerde monitoring-software bewaakt de prestaties en capaciteit van uw systeem proactief. Computer problemen zijn vaak al opgelost voordat u ze heeft opgemerkt. En als hulp op afstand niet voldoende is, komen we direct bij u op locatie.

Vraag nu een IT Scan aan

Eén aanspreekpunt voor uw ICT in Zaltbommel

Zonder IT ligt het werk stil. Als zich een probleem voordoet met servers, netwerk of werkstations wilt u dus direct geholpen worden. Bij de helpdesk van Solvisoft heeft u uw eigen contactpersoon. Iemand die uw bedrijf en de IT-systemen kent en direct aan de slag gaat met een snelle en adequate oplossing. Ook voor vragen over uw IT-beheer of voor advies over het optimaliseren van uw systemen kunt u natuurlijk terecht bij onze supportdesk. Wilt u wisselen van IT partner? Neem dan contact met ons op.

IT-beheer dat uw ambities ondersteunt

IT-beheer is meer dan software updates en het trouble shooten bij problemen. Solvisoft werkt op de achtergrond voortdurend aan het optimaliseren van uw systemen. We houden de prestaties en capaciteit van uw IT-infrastructuur op peil, en zorgen dat uw werkzaamheden steeds optimaal worden ondersteund. Met proactief IT-beheer en advies op maat zorgen we dat uw systeem altijd klaar is om uw ambities waar te maken.

Wat kunt u verwachten van ICT in Zaltbommel? 

  • IT-beheer volgens de hoogste standaarden, gewoon in de buurt van Zaltbommel
  • Compleet beheerpakket met hosting, virtualisatie, beveiliging, backup management, monitoringen en krachtige webshop-software onder één dak
  • 24/7 monitoring en bewaking van uw systemen op afstand
  • Proactieve ondersteuning voor optimale inzet van uw IT-systemen
  • Uw persoonlijke aanspreekpunt voor support en advies

 

Bent u benieuwd hoe u uw IT omgeving kunt optimaliseren? Wij voeren graag een IT-Scan uit! Belt u ons gerust voor meer informatie.

Twijfel niet meer!

[Twijfel niet meer!]

Doe gratis onze IT-scan.

Lees meer